PARTENERIAT ZITEC-STARTARIUMPlatformă pentru antreprenori

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 14 aprilie 2021

Alexandru Lăpuşan, CEO şi Co-Fondator Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO şi Co-Fondator Zitec

Digitalizarea a devenit o necesitate, iar antreprenorii înţeleg cel mai bine acest lucru. Compania Zitec, specializată în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală,a prafat un parteneriat cu Startarium în contextul extinderii infrastructurii digitale şi a portofoliului de produse pe platformă. Startarium este o platformă pentru antreprenori din ţara noastră, ce oferă resurse pentru startup-uri pentru lansarea, dezvoltarea şi susţinerea acestora ca business-uri de succes. În cadrul platformei, antreprenorii au acces la cursuri, articole şi video-uri educaţionale, mentorat gratuit, oportunităţi de networking într-o comunitate de afaceri extinsă, dar şi evenimente dedicate precum webinarii sau competiţii.

Diversitatea serviciilor oferite a permis companiei să se implice atât în scalarea arhitecturii produsului, cât şi în dezvoltarea de noi funcţionalităţi privind gestionarea conţinutului acesteia, dar şi realizarea unui nou design pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor care accesează platforma. Printre noile funcţionalităţi integrate se numără noi formate de învăţare precum "Value Proposition Canvas" interactiv, cursuri ghidate pentru antreprenori, chestionare şi teste online sau catalogul de profile de organizaţii, investitori, mentori şi consultanţi cu care se pot conecta. Startarium şi Zitec lucrează pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platformă, toate grupate într-un meniu simplu astfel încât să puncteze mai direct nevoile antreprenorilor.

Alexandru Lăpuşan, CEO şi Co-Fondator Zitec a declarat: "Ne bucurăm să fim partener al platformei Startarium, o platformă de succes şi unică în România, iar împreună cu echipa Startarium să continuăm dezvoltarea şi optimizarea instrumentelor atât de necesare antreprenorilor aflaţi la început de drum. Echipa Zitec s-a implicat activ atât în zona de dezvoltare a noilor funcţionalităţi ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de conţinut, dar şi în crearea unor interfeţe grafice mai uşor de folosit. Mai mult, vom împărtăşi din experienţa noastră către comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice susţinute de membrii echipei Zitec, sau chiar în cadrul programelor de mentorat unde mă voi implica personal în calitate de aliat al tinerilor antreprenori".

Având birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, aplicaţii mobile, blockchain, precum şi servicii de digital marketing. Compania este certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner şi furnizor al platformei de soluţii e-commerce în cloud VTEX, precum şi Adobe Solution Bronze Partner. Startarium oferă acces gratuit, naţional, online, la toate resursele necesare pentru a lansa, a creşte şi a susţine o afacere de succes: conţinut educaţional, mentorat de business, proiecte de incubare şi accelerare, instrumente moderne de finanţare precum platforma proprie de crowdfunding şi competiţia de pitching Startarium PitchDay. Startarium are o comunitate de peste 47.000 de membri şi a deschis accesul la finanţări ce depăşesc 800.000 de euro.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro