PARTIDUL FORŢA NAŢIONALĂ:Candidatura lui Laurenţiu Rebega constituie o premieră pentru ţara noastră

Jose Fierro
Politică / 15 decembrie 2016

Laurenţiu Rebega

Laurenţiu Rebega

Partidul Forţa Naţională (PFN) salută candidatura europarlamentarului Laurenţiu Rebega la preşedinţia Parlamentului European, deoarece acesta este primul român care a candidat vreodată pentru această funcţie, precizează un document trimis Redacţiei.

Faptul că Laurenţiu Rebega şi-a asumat această candidatură din partea Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii arată, în opinia Partidului Forţa Naţională, că "România există pe harta mişcării patriotice europene şi că, de azi înainte, naţionalismul românesc are un nou lider, capabil să îl poziţioneze pe direcţia corectă, constructivă, suveranistă şi civică".

"Alegerile parlamentare au dovedit lipsa de leadership şi de mesaj a mişcării naţionaliste din România", comentează formaţiunea naţionalistă în comunicat.

Din punctul de vedere al PFN, "prin asumarea candidaturii la cea mai importantă funcţie din Parlamentul European, Laurenţiu Rebega reaşează naţionalismul românesc pe o direcţie ascendentă şi dă semnalul unificării forţelor patriotice din România".

Partidul Forţa Naţională îi invită pe europarlamentarii din ţara noastră să "dea dovadă de patriotism şi să îl voteze pe reprezentantul României în primul tur al acestor alegeri. Susţinerea din partea celorlalţi europarlamentari români este o datorie de onoare şi o dovadă că pun mai presus de interesele de grup interesul ţării care i-a trimis la Bruxelles".

Potrivit propriei pagini web, Partidul Forţa Naţională susţine că reprezintă o tânără formaţiune moderată, de orientare naţional-creştină, care şi-a propus să adune forţele patriotice din România în scopul apărării şi promovării valorilor naţionale, a suveranităţii României, a economiei naţionale şi a drepturilor şi libertăţilor fiecărui român.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro