Abonament gratuit

Partidul Laburist promite Internet de mare viteză gratuit tuturor

F.F.
Internaţional /

Partidul Laburist promite Internet de mare viteză gratuit tuturor

Partidul Laburist (Labour), principala formaţiune din opoziţia britanică, a promis vineri Internet de mare viteză gratuit tuturor, în cazul în care obţine o victorie în alegerile de la 12 decembrie - cea mai spectaculoasă promisiune într-o campanie marcată în toate taberele de anunţuri oneroase, relatează AFP.

Factura continuă să crească cu mai puţin de o lună înaintea acestor alegeri legislative vizând o ieşire din impasul Brexitului, care a aruncat Regatul Unit într-o profundă criză politică.

Criticaţi din cauza ezitărilor lor cu privire la ieşirea din Uniunea Europeană şi rămaşi în urmă în sondaje, lauriştii, conduşi de un Jeremy Corbyn foarte de stânga, au promis un program "radical", prin naţionalizări în rafală şi investiţii în serviciile publice, pentru a da pagina celor zece ani de austeritate sub diverse guverne conservatoare.

"A venit timpul să facem banda mare a fibrei optice cât mai rapid gratuită pentru toată lumea, în toate gospodăriile din ţară", a declarat Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist vineri, la Lancaster, în nord-vestul Angliei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Au si ei canaliile lor. Boris este un fel de Basescu al lor iar Corbyn este o combinatie intre Ludovic Orban si Dragnea (eeeaaaahhh !)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie