Abonament gratuit

Partidul Noua Dreaptă se opune înfiinţării unui centru pentru refugiaţi, în oraşul Ardud

Ioana Dogaru
Politică /

Partidul Noua Dreaptă protestează faţă de proiectul Ministerului Afacerilor Interne de înfiinţare a unui centru pentru refugiaţi în oraşul Ardud, potrivit unui comunicat de presă remis vineri redacţiei.

"Secretomania cu care s-a lucrat la acest proiect a stârnit îngrijorarea legitimă a ardudenilor, cu care ne declarăm solidari şi cărora le garantăm tot sprijinul nostru!", se arată în comunicat.

Partidul Noua Dreaptă consideră că siguranţa naţională şi vieţile locuitorilor din Ardud şi împrejurimi nu pot fi puse în pericol pentru a mulţumi Uniunea Europeană prin acceptarea cotelor de refugiaţi, precizează sursa citată.

"Avertizăm prim-ministrul Dacian Cioloş că strămutarea refugiaţilor din Grecia şi Italia încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că "Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine". Sosirea imigranţilor la Ardud va afecta siguranţa cetăţenilor şi va expune oraşul unui risc de proporţii ca şi celelalte oraşe europene cu centre pentru imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist. Iar reprezentanţii actualei clase politice, în frunte cu preşedintele Iohannis şi primul ministrul Dacian Cioloş, vor fi responsabili pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă vor pune cererile Comisiei Europene deasupra interesului românilor, a siguranţei naţionale şi a Constituţiei României", se mai arată în comunicatul de presă.

Îndeosebi în urma recentelor atentate teroriste de la Paris şi Istanbul, precum şi a atacurilor sexuale împotriva femeilor creştine din Germania şi altor ţări Europene, în care atacatorii s-au dovedit a fi imigranţi musulmani recent sosiţi în ţările respective, statul Român are ca primă obligaţie să-i apere pe români de terorism, crime şi violuri şi să le garanteaze siguranţa, susţine partidul Noua Dreaptă.

Respectând dorinţa ardudenilor de a nu se deschide centrul pentru refugiaţi în oraşul lor, Partidul Noua Dreaptă - Filiala Satu Mare va sprijini orice protest al locuitorilor din Ardud şi va organiza manifestări de amploare la începutul anului 2016 în faţa Prefecturii Judeţului Satu Mare, informează comunicatul citat.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie