Penny Market deschide un nou magazin în Bucureşti

T.T.
Comunicate de presă /

Penny Market deschide un nou magazin în Bucureşti

Noul magazin Penny Market din Bucureşti de pe Şoseaua Pantelimon, Nr. 46, are un spaţiu de vânzare de 814 metri pătraţi şi o echipă de 14 angajaţi ce va fi alături de clienţi zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00 şi duminică între 08:00 - 21:00.

Pentru confortul clienţilor săi, noul magazin dispune şi de un număr de 63 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilităţi, şi patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune şi de o componentă verde, acoperişul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

Compania şi-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii şapte ani pe piaţa noastră.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, reţeaua PENNY Market în România este alcătuită din 242 de magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS