PENTRU REFINANŢAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se împrumută la OTP Bank

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 septembrie 2019

COCOR se împrumută la OTP Bank, pentru refinanţarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presă al băncii. Acesta arată: "OTP Bank România a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucureşti, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureştiului. Contractul prevede un împrumut care va permite COCOR să refinanţeze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzacţiei, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranşe lunare egale şi păstrarea garanţiilor aprobate de consiliu".

Dragoş Mirică, director general adjunct, Divizia Corporaţii şi Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România, subliniază: "Este o plăcere pentru noi să contribuim la finanţarea centrului comercial situat în centrul vechi al Capitalei, primul care a promovat creatorii de modă români şi i-a sprijinit pentru a persevera. Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri".

Pricopie Cristian, preşedintele consiliului de administraţie al COCOR, a adăugat: "Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare şi un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum şi pentru a creşte numărul clienţilor noştri"

Cu o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp care găzduieşte atât branduri internaţionale, cât şi creaţii ale celor mai cunoscuţi designeri români, centrul comercial găzduieşte, de asemenea, cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizând 565 mp de ecrane led.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb