Abonament gratuit

PENTRU REFINANŢAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EUROCOCOR se împrumută la OTP Bank

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

COCOR se împrumută la OTP Bank, pentru refinanţarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presă al băncii. Acesta arată: "OTP Bank România a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucureşti, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureştiului. Contractul prevede un împrumut care va permite COCOR să refinanţeze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzacţiei, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranşe lunare egale şi păstrarea garanţiilor aprobate de consiliu".

Dragoş Mirică, director general adjunct, Divizia Corporaţii şi Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România, subliniază: "Este o plăcere pentru noi să contribuim la finanţarea centrului comercial situat în centrul vechi al Capitalei, primul care a promovat creatorii de modă români şi i-a sprijinit pentru a persevera. Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri".

Pricopie Cristian, preşedintele consiliului de administraţie al COCOR, a adăugat: "Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare şi un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum şi pentru a creşte numărul clienţilor noştri"

Cu o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp care găzduieşte atât branduri internaţionale, cât şi creaţii ale celor mai cunoscuţi designeri români, centrul comercial găzduieşte, de asemenea, cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizând 565 mp de ecrane led.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS