Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

PENTRU TOATĂ LUNA IUNIECompa prelungeşte perioada de reducere temporară a activităţii

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Compa prelungeşte perioada de reducere temporară a activităţii

Consiliul de Administraţie al Compa Sibiu (CMP) a hotărât, în data de 29 mai, prelungirea duratei de reducere temporară a activităţii societăţii pentru întreaga lună iunie, pentru motive economice, tehnologice, structurale, sau similare, respectiv reducerea volumului de comenzi, se arată în raportul producătorului de piese auto remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, pentru perioada menţionată, contractele individuale de muncă pentru o parte a salariaţilor sunt suspendate, iar pentru o altă parte programul de lucru este redus de la cinci la patru zile pe săptămână, program normal de lucru urmând să aibă personalul din departamentele/atelierele în care există volumul de comenzi/lucru necesar, mai informează Compa.

"Decizia este luată în continuarea aceloraşi decizii deja adoptate pentru lunile aprilie şi mai 2020, având în vedere contextul economic dificil creat de pandemia Covid 19 si scăderea drastică a comenzilor şi a volumului de muncă", se arată în raportul companiei.

Pentru primele trei luni ale acestui an, Compa a raportat venituri totale de 176,12 milioane de lei, cu 15,76% mai mici faţă de cele din primul trimestru a lui 2019, în timp ce cheltuielile totale s-au ridicat la 168,12 milioane de lei, în scădere cu 13,81%, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

În aceste condiţii, rezultatul din exploatare a coborât în primele trei luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2019, cu 42,93%, la circa opt milioane de lei, în timp ce profitul net a cunoscut un declin şi mai sever, de 50,74%, până la 5,94 milioane de lei.

Rezultatele companiei se anunţă şi mai slabe pentru cel de-al doilea trimestru al anului, în condiţiile în care, pentru întreaga perioadă aprilie - iunie, activitatea Compa a fost şi va fi redusă, din pricina măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de Covid - 19.

La finele lui 2019, Ioan Deac, preşedinte şi director general al companiei, avea 19% din producătorul de piese auto, în timp ce Ioan Miclea, director economic, deţinea 18,75% din emitentul cu sediul în Sibiu.

Valoarea de piaţă a Compa la Bursa de Valori Bucureşti este de circa 137,86 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A-MI PLANG DE MILA , SI MIE , DAR SI TUTUROR INVESTITORILOR DE BUNA CREDINTA , CARE AU AVUT INCREDERE IN ACEASTA COMPANIE , ALEGAND SA MEARGA ALATURI DE EA , CUMPARANDU-I ACTIUNILE !!! NICI POMENEALA , SA-MI DAU SEAMA CA AM INTRAT DE FAPT , INTR-O FIRMA ''''''' DE CASA '''''', CARE FUNCTIONEAZA IN BENEFICIUL UNUI SINGUR INDIVID , CARE FACE LEGEA ACOLO , DE 15 - 20 DE ANI INCOACE !!! ESTE VORBA DESPRE BATRANUL COMUNIST , IOAN DEAC !!! EL E ALFA SI OMEGA ACOLO , EL FACE SI DESFACE , EL INCHIDE SI DESCHIDE ; EL , SI NUMAI EL , PRIN POLITICA LUI MINUNATA , O V-A DUCE LA PIEIRE , MAI CURAND , S-AU MAI TARZIU !!! PROCEDEAZA , LA FEL CA ION TIRIAC , CU FOSTA LUI BANCA , DENUMITA TOT TIRIAC : IN 20 DE ANI DE ZILE , NIMIC PENTRU ACTIONARI : NICI UN FEL FEL DE DIVIDEND , NICI O ACTIUNE GRATUITA ; TOTUL A FUNCTIONAT MEREU , DOAR IN BENEFICIUL COMPANIEI , ADICA DE FAPT , AL LUI !!! EL HOTARASTE SALARIILE , PRIMELE , SPORURILE , DEPASIRILE !!! INTAI SI INTAI , IN BENEFICIUL LUI PERSONAL , BINENTELES !!! CA DOAR , COMPA , E EL !!!!!!! EL CONTEAZA , SI NUMAI EL !!! DEUNAZI , NISTE TAMPITI , NUMITI ''''''' FONDUL NATIONAL AL NORVEGIEI ''''''', S-AU DOVEDIT , CU TOTI ANALISTII LOR , CA SANT MAI PROSTI CA MINE , CUMPARANDU-I ACTIUNILE COMPA , SI CREZAND CE ??? SPERAND LA CE ??? LA DIVIDENDE ??? MOARTEA O S-O GASITI AICEA , STIMATI NORVEGIENI IDIOTI , SI NU BANI !!! A-TI CAZUT CU CURUL , INTR-O SULA , NU DE MAGAR , CI DE ELEFANT !!! CE SPUN EU AICI , NU DE ELEFANT , CI DE MAMUT !!! IN CE V-ATI BAGAT ??? SI EU , IN CE M-AM BAGAT ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie