Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

Comunicate de presă / 7 decembrie 2021

Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) a anunţat comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0, alternativa fără fum produsă de compania KT&G şi introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021. Anunţul vine în urma semnării, în ianuarie 2020, a unui acord între PMI şi KT&G, principala companie producătoare de tutun şi nicotină din Coreea de Sud. România este printre primele pieţe din Uniunea Europeană în care dispozitivul este lansat, conform unui comunicat remis redacţiei.

Pe piaţa din România, dispozitivul lil SOLID 2.0 de la KT&G va fi lansat împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni. lil SOLID 2.0 este noua generaţie a dispozitivului compact de încălzire a tutunului lil SOLID, introdus de IQOS. lil SOLID 2.0 încălzeşte tutunul cu ajutorul unui element de încălzire şi produce un aerosol. Nu produce fum, scrum sau foc. Dispozitivul lil SOLID este introdus de IQOS şi completează portofoliul de alternative fără fum al PMI în România, care include sistemul de încălzire a tutunului IQOS.

"Ambiţia noastră este ca toţi adulţii care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil şi să renunţe la ţigări, în beneficiul sănătăţii lor, al sănătăţii publice şi al societăţii în general", a declarat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România. "Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul şi nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulţi o gamă şi mai largă de opţiuni de gust, preţ şi tehnologie".

Acordul dintre PMI şi KT&G are o durată iniţială de trei ani şi permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G şi versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv, fără însă să împiedice PMI să distribuie propriile produse şi pe cele ale altor terţi.

Produsele KT&G distribuite de PMI în afara Coreei de Sud, precum lil SOLID 2.0 şi Fiit, au făcut obiectul unei evaluări atente înainte de comercializare, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor legale aplicabile din pieţele de lansare, precum şi a standardelor înalte ale PMI de fundamentare ştiinţifică pentru confirmarea absenţei arderii şi a reducerii semnificative a emisiilor de substanţe nocive comparat cu ţigările.

Acest pas important înspre construirea unui viitor fără fum vine în completarea progreselor înregistrate deja de PMI cu portofoliul existent de produse fără fum şi care nu ard tutunul (heat-not-burn). În 30 septembrie 2021, erau aproximativ 20,4 milioane de utilizatori adulţi ai sistemului de încălzire a tutunului IQOS produs de PMI la nivel global, din care aproximativ 14,9 milioane de fumători adulţi au făcut trecerea la IQOS şi au renunţat la fumat. În plus, în 7 iulie 2020, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA) a autorizat comercializarea sistemului de încălzire a tutunului IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP), prin emiterea unui ordin de modificare a expunerii. Astfel, FDA a recunoscut că sistemul de încălzire a tutunului IQOS este adecvat pentru a promova sănătatea publică şi este de aşteptat să fie în beneficiul sănătăţii întregii populaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro