Piaţa muncii din Montreal este în plină expansiune cu noi oportunităţi de muncă

Comunicate de presă / 18 octombrie

Companiile tech din Montreal s-au aliat pentru a crea Journees Quebec Gaming & VFX, o iniţiativă unică pentru oportunităţile de recrutare la nivel mondial. Profesioniştii din România şi Balcani - interesaţi să se mute la Montreal pentru a se alătura sectoarelor în creştere rapidă de jocuri video, efecte vizuale şi animaţie - îşi pot depune candidatura până pe 12 noiembrie 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

Aceasta este o oportunitate de neratat pentru profesioniştii interesaţi de potenţialul unei noi vieţi în Montreal, incluzând aici un cost convenabil de trai, sisteme de sănătate şi educaţionale puternice şi un stil de viaţă avangardist.

Peste o sută de oportunităţi de angajare sunt în prezent disponibile pentru jocuri video, VFX şi animaţie, incluzând poziţii pentru niveluri medii, până la seniori, pentru programatori, artişti, regizori, asigurarea calităţii (QA), experienţa utilizatorului şi interfaţa pentru utilizatori (UX/UI), design-ul jocurilor, animaţie, compoziţia sunetului şi multe altele. Mai multe studiouri recrutează activ în cadrul evenimentului Journees Quebec Gaming & VFX, printre care:

WB Games Montreal

Cinesite

Framestore

Turbulent

Netease Games

Moment Factory

Dpt.

Motive Studios (EA)

Eidos Montreal

Square Enix Montreal

Beenox

MiHoYo

Ludia

Halodi Robotics

Norsfell

Tencent America

AAStudios (Artifex Animation Studios Inc.)

Candidaţii interesaţi de o astfel de oportunitate pot aplica pentru diferite poziţii pe website-ul talentmontreal.com începând de astăzi până vineri, 12 noiembrie 2021. Angajatorii vor selecta potenţialii candidaţi şi îi vor invita la un interviu online care va avea loc între 15 şi 21 noiembrie 2021. Majoritatea studiourilor îşi vor asista candidaţii câştigători în procesul de obţinere a permisului de muncă în Canada.

"Mai mult ca oricând, Montreal este locul unde trebuie să fii. Industriile tehnologice şi creative ale oraşului creează capodopere şi proiecte avangardiste. Montreal se clasează în mod constant printre primele hub-uri la nivel mondial şi pe primul loc în Canada pentru creativitatea digitală: este un loc în care carierele sunt menite să avanseze ", a declarat Stephane Paquet, preşedinte şi CEO, Montreal International. "Fie că sunteţi veterani din industrie care doriţi un mediu sănătos şi pozitiv pentru familiile voastre, fie un nou venit care caută un loc de muncă provocator la birou şi recompensator în viaţa socială, Montreal vi se potriveşte."

De-a lungul anilor, studiourile de animaţie şi efecte vizuale din Montreal au participat la nenumărate producţii, printre care The Rise of Skywalker, Stranger Things, Jurassic World, Blade Runner 2049, 1917 şi Tomb Raider. Personaje precum Ezio Auditore (Assassin's Creed), Scooby Doo şi Batgirl au fost, de asemenea, dezvoltate cu ajutorul studiourilor din Montreal. Vedetele şi studiourile din spatele lor pot fi văzute pe acest website, iar un videoclip care prezintă industria înfloritoare tech şi creativă din Montreal poate fi vizionat pe pagina web Get in the Game!

Creşterea exponenţială a industriei a fost, de asemenea, subiectul unui studiu recent condus de KPMG, care a arătat că între 2009 şi 2019, ocuparea forţei de muncă în oraş a crescut în medie cu 8% în fiecare an pentru industria jocurilor video şi cu 28% pentru efectele vizuale.

Journees Quebec Gaming & VFX este un eveniment organizat de Montreal International în colaborare cu Guvernul din Quebec.

Testimoniale din partea unor profesionişti care au mizat pe Montreal pentru carierele lor

"M-am născut în Statele Unite. În Montreal, am găsit un amestec de arome europene cu o industrie înfloritoare a jocurilor propice pentru cariera mea, împreună cu un cost al vieţii rezonabil, salarii bune şi o viaţă culturală bogată. Mixul acesta este absolut magic. Este foarte uşor să te îndrăgosteşti de Montreal, aşa cum am făcut-o şi eu!", Tara Brannigan, Director of Player Experience - Behaviour Interactive

"Încă din şcoală visam să lucrez la producţii renumite în toată lumea. La Framestore, acest vis a devenit realitate de când lucrez la Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore! Montreal este un oraş divers care se poate lăuda cu oportunităţi incredibile de carieră. Întâlnesc adesea artişti care, ca şi mine, şi-au găsit jobul visurilor în acest oraş. Ecosistemul bogat combinat cu o scenă culturală unică şi stilul de viaţă fac din Montreal un oraş fantastic pentru a creşte ca artist VFX. " Laureline Silan, Supervizor pentru efecte vizuale - Framestore

"M-am mutat în Montreal din Brazilia în 2019 şi am descoperit că oraşul nu este doar un loc fantastic pentru a lucra, ci şi pentru a trăi! Faptul că Montreal este unul dintre cele mai mari hub-uri din lume pentru dezvoltarea jocurilor video face din el un loc fantastic pentru a-ţi creşte cariera şi a munci pentru cele mai bune studiouri din lume. Ca iubitor de jocuri video, sunt încântat că m-am alăturat echipei Square Enix Montreal şi am ocazia să contribui la dezvoltarea viitoarelor jocuri mobile precum Hitman Sniper: The Shadows şi o nouă viziune pentru marca Space Invaders." Rodrigo Moutinho, Programator de Suport - Square Enix Montreal

Despre Montreal International (www.montrealinternational.com)

Montreal International este o organizaţie non-profit finanţată de sectorul privat, Guvernele din Canada şi Quebec, Comunitatea metropolitană din Montreal şi oraşul Montreal. Mandatul său este de a atrage şi reţine investiţii străine (companii şi start-up-uri), organizaţii internaţionale, muncitori calificaţi şi studenţi internaţionali în regiunea Montreal, oferind servicii de asistenţă adaptate nevoilor lor.

Talent Montreal este o iniţiativă a Montreal International, al cărei mandat este de a promova în rândul profesioniştilor din toată lumea zona metropolitană Montreal ca destinaţie pentru a trăi, a lucra şi a imigra. Obiectivul nostru este să conectăm aceşti lucrători calificaţi şi cu experienţă cu companiile din Montreal. Aceste iniţiative sunt posibile datorită sprijinului nepreţuit al Guvernului din Quebec. Montreal International organizează misiuni de recrutare de 10 ani. În 2020, în mijlocul unei pandemii globale, au fost organizate 12 sesiuni (majoritatea virtuale), care au dus la 772 de angajări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Dtlawyers
BTPay
Apanova
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

26 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3869
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7398
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8407
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.1246

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro