Poşta Română a achiziţionat o nouă line tehnologică de insert în plicuri

D.I
Companii #Servicii Publice /

Poşta Română a achiziţionat o nouă line tehnologică de insert în plicuri

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a achiziţionat o linie tehnologică de insert în plicuri, contra unei sume de 19.700 de euro, fără TVA, a anunţat, astăzi, într-un comunicat de presă, operatorul naţional de servicii poştale.

Directorul general al Poştei Române, Elena Petraşcu, a declarat pentru Agerpres:"Dotarea Poştei Române este una dintre cheile dezvoltării companiei pe termen mediu şi lung. Este un nou pas către ceea ce ne dorim să realizăm în Poşta Română: revitalizare şi performanţă. În termeni simpli, mi-aş dori să se reţină că, de astăzi, Poşta Română poate participa la licitaţii şi contracte importante, fără a fi nevoită să devină subcontractor sau partener. Putem prelua lucrări integrate, care presupun, în acelaşi timp, inserturi de materiale în plicuri şi expediţia acestora pentru beneficiari'.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul utilaj achiziţionat va ajuta la dezvoltarea de oferte complete şi integrate pentru trimiteri masive de documente. Produsele poştale, destinate în special persoanelor juridice şi autorităţilor publice, vor fi îmbunătăţite simţitor prin această nouă achiziţie, precizează Poşta Română.

Astfel, linia tehnologică de insert în plicuri, achiziţionată prin procedurile specifice contra sumei de 19.700 de euro (fără TVA), are calitatea garantată de tradiţia lungă a producătorului german BÖWE, companie înfiinţată în anul 1945, iar capacitatea de împlicuire a liniei de insert se ridică la 7.200 de materiale/oră. De asemenea, se dezvoltă, prin noua dotare, o linie tehnologică care presupune, printre altele, printare digitală, foldare automată, insert automat în plic şi francare a trimiterilor.

CNPR subliniază faptul că, prin această achiziţie, Poşta Română a economisit o sumă considerabilă faţă de planurile de achiziţie anterioare, care prevedeau un buget de 2,8 milioane de lei pentru o linie tehnologică a căror specificaţii tehnice depăşeau nevoile de exploatare actuale.

În acest context, operatorul naţional de servicii poştale precizează că la Fabrica de Timbre se continuă procesul de retehnologizare, "pentru a redeveni un competitor puternic pe piaţă".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS