Presă: Adrian Veştea este acuzat că nu a colaborat cu toţi primarii

R.S.
Politică / 5 aprilie

Presă: Adrian Veştea este acuzat că nu a colaborat cu toţi primarii

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, le-a transmis astăzi celor care l-au criticat că nu ar fi colaborat cu toţi primarii, dar şi că ar fi blocat proiecte ale unor edili de alte culori politice, că "dacă nu ar fi un om echilibrat, nu ar fi fost ţinut în funcţia de ministru" din care gestionează "bugete importante la nivelul ţării", potrivit Agerpres.

"Cred că ar trebui să luăm toate sumele pentru echilibrarea bugetelor locale pe care noi le-am atribuit prin Hotărâre de Consiliu Judeţean şi o să vedeţi că, de fapt, şi consilierii PSD şi cei de la USR le-au votat. În permanenţă am încercat să creăm un echilibru. Sumele pe care le-am atribuit au fost proporţionale cu reprezentativitatea pe care o aveau la nivelul unităţilor teritoriale şi putem să analizăm aceste lucruri pe ultimii şapte ani de zile. Dar este campanie electorală şi fiecare dintre aceşti oameni încearcă să găsească subiecte. Dacă nu aş fi fost o persoană echilibrată, azi, când gestionez bugete importante la nivelul ţării, probabil că nu m-ar fi ţinut în funcţie", a afirmat ministrul Veştea într-o conferinţă de presă la sediul PNL Braşov, relatează Agerpres.

Anterior, într-o conferinţă de presă la sediul USR Braşov, senatorul Irineu Darău, candidat al Alianţei Dreapta Unită la funcţia de preşedinte al CJ Braşov, a afirmat că fostele şi actuala conducere ale forului judeţean nu au reuşit să colaboreze cu toate primăriile, informează sursa citată.

"Ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii 35 de ani a fost să colaboreze pe deplin conducerea Consiliului Judeţean cu toate primăriile, indiferent de culoarea politică. Bine-nţeles, e şi mai importantă - şi nici acest lucru nu s-a întâmplat - colaborarea, sincronizarea deplină între Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean. Insistăm pe ideea de echipă şi colaborare, suntem dispuşi să colaborăm cu toată lumea, dar suntem foarte hotărâţi să îi înlocuim definitiv pe cei care nu au în alfabetul lor acest cuvânt, < < colaborare > >", a afirmat candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia CJ Braşov, conform Agerpres.

Totodată, candidatul PSD la funcţia de edil al municipiului Săcele, actualul primar aflat la al doilea mandat, Virgil Popa, l-a acuzat în mod direct pe liberalul Adrian Veştea că i-a "blocat" proiecte în decursul timpului, din postura de lider al PNL Braşov şi preşedinte al CJ Braşov.

"De când era la judeţ, preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, a blocat două proiecte mari la Săcele. La un proiect a venit personal să blocheze o investiţie de apă-canal, de 40 de milioane de lei, în 2018, norocul meu că ulterior am format o altă majoritate în CL şi am deblocat-o în 2020. Ne doream să facem un ITI în zona Săcele şi toate localităţile din jur au acceptat asocierea, în afară de Consiliul Judeţean Braşov, deşi (...) discutăm de anul 2019. Deci, pot să spun că domnul Veştea a blocat proiecte la Săcele", a afirmat primarul Virgil Popa, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, la PSD Braşov, notează Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. doar se stie: romania 'i bacanie

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb