Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

PRESA DE STAT DIN COREEA DE NORD:Joe Biden este un "imbecil"

L.A.
Internaţional /

Joe Biden (Sursă foto: Twitter)

Joe Biden (Sursă foto: Twitter)

Presa de stat din Coreea de Nord l-a atacat pe fostul vicepreşedinte american şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2020 în cursa internă a Partidului Democrat, Joe Biden, după criticile aduse de acesta liderului nord-coreean Kim Jong-un, scrie Reuters.

Conform Newsweek, Biden a declarat la un eveniment de campanie din Philadelphia: "Suntem o ţară care să îmbrăţişeze dictatori şi tirani ca Putin sau Kim Jong-un?".

Agenţia de stat KCNA a răspuns acestor critici într-un editorial publicat ieri seara.

"Ceea ce a spus el sunt doar sofismele unui imbecil lipsit de calităţile elementare ale unei fiinţe umane, nici atât ale unui politician", este precizat în editorial.

KCNA a făcut referire la controversele privindu-l pe Biden, inclusiv acuzele de plagiat şi că ar fi adormit în timpul unui discurs al preşedintelui Barack Obama în 2011.

"Nu vom ierta niciodată pe cineva care îndrăzneşte să provoace conducerea Coreei de Nord şi îi vom face să plătească", susţine KCNA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS