Abonament gratuit

Prima casă de schimb valutar care cumpără şi vinde BITCOIN în regim automatizat

D.I.
Comunicate de presă /

Prima casă de schimb valutar care cumpără şi vinde BITCOIN în regim automatizat

În zilele noastre facem plăţi cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanţă. Trimitem instant galerii întregi cu poze. Mergem cu maşina pe distanţe foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fără să înţelegem cu exactitate cum funcţionează. Folosim beneficiile acestor tehnologii.

La fel se întâmplă şi cu blockchain şi criptomonedele. Mulţi oameni nu vor să se complice cu tehnologia din spate sau cu conturi pe platforme greoaie. Vor să cumpere simplu şi rapid, cu CASH, în siguranţă, oricât (sau aproape oricât) şi oricând doresc să facă acest lucru.

În întâmpinarea acestor nevoi vine cel mai nou serviciu de la LDV Bank, un serviciu care duce adopţia şi simplitatea achiziţiei de criptomonede efectiv la colţul străzii, lucru pe care fără a exagera, l-a visat şi Satoshi Nakamoto acum 10 ani când a lansat moneda digitală BITCOIN.

Mai exact, prin intermediul caselor de schimb valutar clasice pe care le găseşti la orice pas, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poţi cumpăra şi vinde instant BITCOIN şi ETHEREUM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie