Prima reuniune a Grupului pentru implementarea Convenţiei de la Istanbul, programată marţi

Andrei Stan
Politică /

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor organizează, marţi, prima reuniune a Grupului de lucru dedicat implementării Convenţiei de la Istanbul, informează un comunicat de presă semnat de preşedintele Comisiei, deputatul PSD Ana Birchall.

Prima dezbatere a Grupului de lucru dedicat monitorizării implementării Convenţiei de la Istanbul în România va fi moderată de către Ana Birchall. Grupul este format din reprezentanţi ai Guvernului, ai Parlamentului, ai organizaţiilor internaţionale, ai societăţii civile şi ai mass-media.

"Cu toţii trebuie să spunem un «Nu» hotărât violenţei domestice de orice fel, fie că vorbim de violenţa împotriva femeilor, fie de violenţa împotriva copiilor. Un prim pas este organizarea acestui Grup de lucru, care se doreşte a fi o platformă de dialog între Legislativ, autorităţi guvernamentale, reprezentanţii serviciilor sociale, societatea civilă, precum şi mass-media. Scopul acestor reuniuni este de a înlesni colaborarea dintre toţi actorii implicaţi, astfel încât să ajungem cât mai repede la cele mai bune soluţii legislative în acord cu principiile exprimate în Convenţia de la Istanbul. Totodată, ne dorim să stabilim împreună un calendar, conform căruia să fie operate modificările necesare în legislaţie, precum şi să monitorizăm implementarea acestora", a declarat Ana Birchall.

Partenerul principal al Comisiei pentru afaceri europene în această iniţiativă este UNICEF România, prin ambasadorul său, Sandie Blanchet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro