Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Prima reuniune a Grupului pentru implementarea Convenţiei de la Istanbul, programată marţi

Andrei Stan
Politică /

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor organizează, marţi, prima reuniune a Grupului de lucru dedicat implementării Convenţiei de la Istanbul, informează un comunicat de presă semnat de preşedintele Comisiei, deputatul PSD Ana Birchall.

Prima dezbatere a Grupului de lucru dedicat monitorizării implementării Convenţiei de la Istanbul în România va fi moderată de către Ana Birchall. Grupul este format din reprezentanţi ai Guvernului, ai Parlamentului, ai organizaţiilor internaţionale, ai societăţii civile şi ai mass-media.

"Cu toţii trebuie să spunem un «Nu» hotărât violenţei domestice de orice fel, fie că vorbim de violenţa împotriva femeilor, fie de violenţa împotriva copiilor. Un prim pas este organizarea acestui Grup de lucru, care se doreşte a fi o platformă de dialog între Legislativ, autorităţi guvernamentale, reprezentanţii serviciilor sociale, societatea civilă, precum şi mass-media. Scopul acestor reuniuni este de a înlesni colaborarea dintre toţi actorii implicaţi, astfel încât să ajungem cât mai repede la cele mai bune soluţii legislative în acord cu principiile exprimate în Convenţia de la Istanbul. Totodată, ne dorim să stabilim împreună un calendar, conform căruia să fie operate modificările necesare în legislaţie, precum şi să monitorizăm implementarea acestora", a declarat Ana Birchall.

Partenerul principal al Comisiei pentru afaceri europene în această iniţiativă este UNICEF România, prin ambasadorul său, Sandie Blanchet.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS