Abonament gratuit

PRIN APROBAREA PUZ-ULUIPrime Kapital a făcut primul pas în proiectul Avalon Estate

R.R.
Ziarul BURSA #Companii /

Prime Kapital a primit aprobarea PUZ-ului pentru Avalon Estate, a anunţat dezvoltatorul imobiliar printr-un comunicat.

Potrivit reprezentanţilor Prime Kapital, în cadrul celor 8,1 hectare ale ansamblului sunt incluse 746 de locuinţe cu planuri variate, un club privat cu grădină, o zonă cu piscină, restaurant, două studiouri de fitness şi spaţii de retail.

Regimul maxim de înălţime al imobilelor este de patru etaje, parcările vor fi subterane sau acoperite, iar proiectul prevede şi zone exclusiv pietonale, au mai spus aceştia.

Comunicatul citat mai notează: "Mai mult de o treime din suprafaţa totală este ocupată de spaţii verzi şi de agrement atent planificate. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unităţi. Astfel, vilele vor avea zone exterioare în faţă şi spate, townhouse-urile au grădini frontale şi terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase şi grădini. Avalon Estate este uşor accesibil dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca şi Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele care definesc zona principală de birouri din Bucureşti. În prezent există o listă de aşteptare pentru locuinţele din cadrul proiectului".

Prime Kapital va aplica pentru o singură autorizaţie de construire pentru întregul proiect şi nu pentru fiecare fază în parte, obiectivul fiind accelerarea construcţiei pentru a satis-face cererea ridicată. Lucrările de construcţie vor începe în curând, iar lucrările de infrastructură se vor realiza în avans şi pentru întregul proiect, odată cu primirea autorizaţiei de construire.

Totodată, Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a spus că lucrările de amenajare a spaţiilor verzi au început încă din anul 2018.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor şi operator imobiliar activ în Europa Centrală şi de Est. Fondatorii afacerii activează în piaţa imobiliară din România, compania având o echipă de peste 200 de specialişti în domeniul imobiliar, ce îmbină competenţe multi-disciplinare şi acoperă întregul lanţ valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziţia, designul şi construcţia proiectelor, la închirierea, vânzarea şi administrarea proprietăţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie