ProCredit Bank oferă comisioane zero pentru accesul companiilor mici la finanţare

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 16 martie 2011

Pentru clienţii deţinători de afaceri mici care depun cerere de credit în perioada 15 martie - 15 mai 2011, ProCredit Bank nu mai percepe comision de analiză, comision de evaluare şi comision de acordare a unui credit, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Oferta se adresează întreprinderilor cu o cifră de afaceri cuprinsă între 150.000 şi 750.000 euro. Clienţii pot solicita finanţare atât pentru acoperirea cheltuielilor curente, cât şi pentru proiecte de investiţii, pe o perioadă de până la 15 ani şi cu o perioadă de graţie de până la 12 luni. Mai mult, în cazul în care aceştia doresc refinanţarea datoriilor curente cu alte instituţii, ProCredit Bank oferă consiliere pentru stabilirea noii structuri de plată, într-o singură rată lunară.

În plus, clienţii persoane juridice beneficiază de până la 40% reducere faţă de costurile la ghişeu la comisioa-nele aferente plăţilor şi încasărilor naţionale, dacă aleg pachetul de servicii bancare ProBusiness Plus.

În România, ProCredit Bank a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat între instituţii financiare de renume internaţional, cum ar fi: BERD, IFC - Membră a Grupului Băncii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germană de investiţii) şi IPC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro