Producătorul de mobilă Lemet a investit în acest an 5,5 milioane lei în deschiderea a patru magazine

Ziarul BURSA #Companii / 11 august 2015

Producătorul de mobilă Lemet a investit de la începutul anului 5,5 milioane lei pentru deschiderea a patru noi magazine, ajungând astfel la o reţea de 80 de unităţi Lem's, iar până la sfârşitul anului are în plan alte două magazine.

În prima jumătate a anului, compania a deschis magazine la Focşani, Miercurea Ciuc, Bucureşti (în Mega Mall) şi Alba Iulia.

După deschiderea magazinului Lem's din Alba Iulia, compania a ajuns la o reţea de 80 de magazine proprii, cu o suprafaţă de retail de aproximativ 70.000 de metri pătraţi.

"Fie că e vorba de cele şase magazine din Bucureşti sau de celelalte magazine Lem's din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem's a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000", a declarat directorul comercial al Lem's, Adrian Rizea, potrivit unui comunicat al companiei.

Magazinul din Alba Iulia, cel mai recent deschis de companie, dispune de o suprafaţă de 600 de metri pătraţi de showroom, investiţia fiind de 1 milion de lei.

În Bucureşti, Lem's are şase magazine, din care patru proprii şi două în franciză, cu o suprafaţă totală de showroom de peste 6.000 de metri pătraţi. Cel mai mare magazin din Capitală este cel situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de metri pătraţi.

Producătorul de mobilă Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor proprii.

Fabrica Lemet din Brebu, judeţul Prahova, a fost înfiinţată în 1991, iar în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 metri pătraţi. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL, potrivit Mediafax. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem's activează peste 1.350 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro