Programul Sapard nu poate finanţa modernizarea pieţelor comerciale bucureştene

Ziarul BURSA #Companii / 6 august 2004

Programul Uniunii Europene pentru dezvoltarea mediului rural - Sapard nu poate finanţa modernizarea pieţelor comerciale bucureştene, informează un comunicat al Agenţiei Sapard. Acest program nu poate fi folosit în alte scopuri decît în acelea prevăzute prin strategia aprobată de către Comisia Europeană.

Agenţia Sapard vine cu aceste precizări în urma declaraţiilor recente apărute în mass-media referitoare la modernizarea pieţelor comerciale din Bucureşti cu ajutorul Programului Sapard.

Astfel, Programul Special de Pre-aderare pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (SAPARD) oferă finanţare nerambursabilă pentru investiţii care să asigure o dezvoltare durabilă a mediului rural românesc. Agenţia Sapard, prin campaniile de promovare şi informare pe care le-a derulat în perioada 2001-2004 a făcut cunoscut pe toate canalele mass-media şi printr-o serie de acţiuni (conferinţe naţionale şi regionale, seminarii etc.) condiţiile de finanţare, tipuri de investiţii ce pot primi finanţare Sapard precum şi care sunt potenţiali beneficiari ai acestui program.

Prin programul Sapard posibilităţile de finanţare ale proiectelor din mediul urban se rezumă strict la modernizarea serelor şi a unităţilor din industria alimentară pentru atingerea standardelor de calitate europene dar şi pentru a pregăti industria agroalimentară de integrarea în Uniunea Europeană. Program finanţat de UE şi cofinanţat de Guvernul României, Sapard (Special Pre-Accession Programme for Agriculture and Rural Development) este un program special de pre-aderare destinat susţinerii agriculturii şi dezvoltării rurale. România va primi 150 milioane euro anual între 2000 şi 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro