Proiectul românesc Druid, care furnizează asistenţă artificială, prezent pe pieţele din Australia şi Noua Zeelandă

A.P.
Miscellanea / 15 septembrie 2020

Proiectul românesc Druid, care furnizează asistenţă artificială, prezent pe pieţele din Australia şi Noua Zeelandă

Compania cu capital românesc Druid, fondată în 2018 de Livu Drăgan şi alţi antreprenori pentru a furniza tehnologia necesară realizării de asistenţi virtuali inteligenţi, intră pe pieţele din Australia şi Noua Zeelandă printr-un parteneriat cu corporaţia australiană Microelectronic, potrivit unui comunicat de presă, citat de g4media.

Druid este o companie care utilizează Inteligenţa Artificială ca să dezvolte asistenţi virtuali inteligenţi, de tipul celor utilizaţi de bănci sau companii de telecomunicaţii pentru clienţii care au nevoie de informaţii.

Prin parteneriatul cu Microelectronic, tehnologia DRUID va fi implementata in Australia, Noua Zeelanda si Insulele Pacificului de Sud, după ce, prin reteaua curenta de parteneri, tehnologia este implementata deja pe restul continentelor, potrivit unui răspuns pentru G4Media.ro.

Cum funcţionează parteneriatul? Durata contractelor DRUID este anuala cu prelungire automata in cazul in care nici una dintre parti nu solicita in mod expres intreruperea lui. Microelectronic are un target anual de 100.000 de dolari din licente. Dacă ţinta anuală este depasită, compania intra automat pe un nivel superior de parteneriat, care presupune conditii financiare mai avantajoase, programe de co-marketing, timp de reactie superior, potrivit explicaţiilor companiei.

Reprezentanţii Druid au explicat pentru Economedia care sunt cele patru mari direcţii de dezvoltare în piaţa asistenţilor virtuali inteligenţi:

- dezvoltarea NLP (capacitatea chatbotului de a identifica corect intentiile si interesul utilizatorului pentru a raspunde corect, scurt si inteligent la intrebari)

- recunoaşterea vizuală

- dezvoltarea conectorilor cu solutii enterprise dar si cu tehnologii noi care pot automatiza procese end-to-end (DRUID se pozitioneaza ca un hub conversational, capabil sa ofere o unica interfata de tip self-service, prin care angajati, clienti, parteneri sau furnizori pot accesa rapid informatii raspandite in orice aplicatie interna)

- zona de tehnologie prin voce, cerută în special de companiile care operează centre de suport pentru clienţi.

Druid, condusă de fondatorul Total Soft, Liviu Drăgan, furnizează deja servicii pentru multe dintre băncile româneşti, dar şi pentru companii din domeniul farma şi retail, conchide g4media.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro