Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

RĂSCUMPĂRĂRI DE ACŢIUNI ŞI DIVIDENDECresc plăţile către acţionarii SAP, în 2020

A.V.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Producătorul german de software de afaceri SAP AG le va returna acţionarilor o sumă adiţională de 1,5 miliarde de euro (1,7 miliarde de dolari) în 2020, plăţile majorate fiind posibile datorită performanţelor financiare şi operaţionale solide ale companiei. Aceste plăţi sunt adiţionale dividendelor pe care le primesc acţionarii societăţii.

SAP, cea mai valoroasă firmă tehnologică din Europa, a informat, luni seara, conform Reuters, că propunerea de acordare a plăţilor suplimentare către acţionari a fost aprobată de consiliul său de supraveghere, iar acestea se vor face fie prin răscumpărări de acţiuni, fie printr-un dividend special.

SAP a informat: "Consiliul de Supraveghere şi cel Executiv sunt încrezătoare că strategia SAP de a investi în inovaţie şi creştere profitabilă, împreună cu returnarea disciplinată a capitalului, vor maximiza valoarea acţionarilor pe termen lung".

Luna trecută, SAP a anunţat că, în trimestrul al treilea din 2019, profitul său net a crescut cu 28%, în ritm anual, la 1,25 miliarde de euro (1,40 miliarde de dolari). În acelaşi interval, vânzările companiei au însumat 7,79 miliarde de euro, cifră cu 13% mai mare faţă de anul anterior.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS