RE/MAX: Revenirea pieţei imobiliare a dus la creşterea numărului de agenţi

Cristina Radu
Companii #Imobiliare / 8 septembrie 2017

Răzvan Cuc, RE/MAX România

Răzvan Cuc, RE/MAX România

RE/MAX România, companie care activează în domeniul real-estate, a declarat că 2017 este cel mai bun an pentru piaţa imobiliară, după perioada de criză. Astfel, din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi din acest motiv să activeze în domeniu, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei de către firma de real-estate.

Atât antreprenorii care îşi deschid un business sau achiziţionează o franciză în acest segment, cât şi cei care se angajează într-o agenţie imobiliară o fac pentru că simt o oportunitate reală de dezvoltare, deşi vin de multe ori din alte domenii de activitate. Pentru cei ce doresc să se perfecţioneze, Academia RE/MAX a gândit un program educaţional complet, complex, pe diferite niveluri, fiind adaptat nevoilor fiecăruia.

Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România, a declarat: "Învăţarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le ştim acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine". Acesta a adăugat: "Nici cei mai buni agenţi şi brokeri de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa".

Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, a afirmat: "Ne-am propus ca prin intermediul Academiei RE/MAX să schimbăm industria imobiliară din România". Acesta a continuat: "Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toţi cei care activează în acest domeniu, dar şi de clienţi, care îşi doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci când apelează la un agent imobiliar".

Informaţiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieţei din România, iar programul Academiei RE/MAX include un pachet de beneficii unic pentru ţara noastră: traininguri gratuite ţinute de experţi; evenimente cu speakeri internationali de renume mondial; acces permanent la cursuri online; materiale şi resurse doar pentru membri.

Peste 500 agenţi imobiliari şi owneri din domeniu au absolvit programele de training ale Academiei RE/MAX, în cei peste trei ani de la lansarea proiectului. Pentru ultima parte a anului în curs, Academia RE/MAX a pregătit o serie de seminarii de 2 ore: "8 strategii de creştere în afacerile imobiliare". Programul este următorul: Constanţa - 11 septembrie; Timişoara - 3 octombrie; Iaşi - 25 octombrie; Braşov - 7 noiembrie; Bucureşti - 21 noiembrie şi Cluj - 29 noiembrie. Din dorinţa ca cât mai mulţi agenţi imobiliari din piaţă să beneficieze de educaţie,accesul la aceste seminarii va fi gratuit.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro