RE/MAX România anunţă inaugurarea a trei noi unităţi

A.D.
Comunicate de presă / 10 iunie 2020

RE/MAX România anunţă inaugurarea a trei noi unităţi

Trei noi unităţi ale RE/MAX s-au deschis pe plan local. Două dintre acestea s-au lansat pe pieţe cu potenţial de creştere pentru brandul RE/MAX - Piteşti (RE/MAX Azura) şi Bacău (RE/MAX Grow), iar cel de-al treilea birou, RE/MAX Premier, se află în Bucureşti, informează comunicatul de presă transmis redacţiei.

Brandul RE/MAX operează în România 2 birouri în Piteşti, 3 în Bacău şi 13 în capitală.

Emanuel Modoran. Broker/Owner RE/MAX Premier a declarat: "Am crescut profesional într-un sistem de business american, iar RE/MAX este singurul brand local care îmi poate oferi în continuare acelaşi mindset. Mai mult, mă regăsesc în viziunea RE/MAX de a schimba modul în care se activează în real-estate pe plan local, respectiv crearea unei lumi imobiliare etice, cu tranzacţii transparente, bazate pe un nivel ridicat de customer service".

B/O RE/MAX Premier îşi doreşte să creeze o echipă de profesionişti în imobiliare, care să ofere servicii imobiliare de calitate. Pentru acestea, ca strategie de business, compania mizează pe anticiparea nevoilor clienţilor, pentru a-i surprinde într-un mod pozitiv şi să le ofere o experienţă imobiliară memorabilia.

Pentru Ciprian Neagu, Broker/Owner RE/MAX Azura, deschiderea unui birou RE/MAX a reprezentat un pas firesc, făcut din pasiune pentru real-estate. În ciuda studiilor sale în domeniul economic, Ciprian Neagu se consideră un mare pasionat de imobiliare şi chiar dacă a activat în diverse arii de activitate, în ultimii ani s-a concentrat pe acest domeniu.

CiprianNeagu a explicat: "Am ales RE/MAX datorită avantajelor care vin la pachet cu brandul, ce se transformă automat în beneficii directe pentru clienţi. Amintesc aici şcolirea şi profesionalizarea tuturor agenţilor din birou, lucru cu cele mai noi tehnologii din domeniu, colaborări cu echipa locală, naţională şi internaţională".

Principalul său scop în dezvoltarea acestui business este de a deveni liderul pieţei în Piteşti, atât în ceea ce ţine de echipă, proprietăţi, rată de succes, cât şi în alegerile clienţilor.

Broker/Owner-ul RE/MAX Grow a declarat: "Printre obiectivele mele se numără dominarea pieţe locale pe segmentul proprietăţilor comerciale şi rezidenţiale premium, alături de crearea unei echipe solide de agenţi proactivi, care să poată livra cele mai bune servicii clienţilor noştri".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro