RE/MAX România se extinde cu încă trei birouri în Capitală

G.U.
Comunicate de presă / 2 noiembrie 2020

Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum, antreprenor cu peste 13 ani experienţă în cadrul RE/MAX

Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum, antreprenor cu peste 13 ani experienţă în cadrul RE/MAX

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate se extinde cu încă trei unităţi pe plan local, în Bucureşti - RE/MAX Magnum, RE/MAX Gold şi RE/MAX Alpha, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Fiecare dintre cele trei birouri sunt lansate pe piaţă de antreprenori cu experienţă, în imobiliare sau alte afaceri de succes.

Biroul RE/MAX Magnum reprezintă cea de-a treia unitate sub acest brand, aflată sub conducerea Broker/Owner-ilor Andrei Marinescu, Cătălin Cornescu şi Georgiana Constantin.

Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum, antreprenor cu peste 13 ani experienţă în cadrul RE/MAX, a declarat: "Ne dorim o expansiune teritorială în Bucureşti, respectiv crearea unui lanţ de birouri ale aceluiaşi grup, în care agenţii pot lucra indiferent de biroul din care fac parte, având o libertate mai mare de circulaţie şi acţiune. Am observat că un birou mai mare de 40 de colaboratori are nevoie de o arie extinsă de expunere, iar noi vrem să le oferim agenţilor noştri flexibilitate şi servicii mai bune, pentru o activitate mai uşoară în teren, accesând oricare dintre birouri pentru suport operaţional".

Potrivit comunicatului, RE/MAX Magnum este unul dintre cele mai puternice birouri din Bucureşti şi din grupul RE/MAX. În prezent, în cele trei birouri activează o echipă de peste 75 membri cu experienţă, RE/MAX Magnum având peste 790 de listări active. Potrivit B/O, printre obiectivele RE/MAX Magnum se numără atingerea unui număr de 20 de birouri până în 2025, o echipă de circa 500 de agenţi şi o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

RE/MAX Gold din Bucureşti reprezintă a opta unitate sub acest brand deschisă de antreprenorul Ştefan Csordaş, după ce, în urmă cu mai bine de un an, acesta a achiziţionat şapte francize RE/MAX, când a decis să se întoarcă din Portugalia pentru a începe un business şi în ţara natală.

"Am hotărât să deschid franciza din Bucureşti deoarece Capitala are un potenţial uriaş pentru piaţa de consultanţă imobiliară, iar noi vizăm dezvoltarea portofoliului cu proprietăţi diverse şi o bază largă de clienţi mulţumiţi. Ca prim pas, ne dorim formarea unei echipe de minimum 30 de agenţi afiliaţi la RE/MAX Gold din Bucureşti, cărora le vom oferi tot suportul şi consilierea necesară pentru a-şi atinge obiectivele profesionale", a declarat Ştefan Csordaş, B/O RE/MAX Gold.

În prezent, Ştefan Csordaş deţine încă şapte francize RE/MAX în România, în Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Neamţ şi Iaşi, în care activează peste 65 colaboratori. În doar un an de activitate, birourile RE/MAX Gold cumulează peste 600 de listări active. Un obiectiv principal al RE/MAX Gold este dezvoltarea unei reţele puternice la nivel naţional, care să ofere servicii de înaltă calitate clienţilor. Printre acestea se numără şi sistemul reprezentării exclusive, cea mai eficientă metodă de promovare a proprietăţilor, conform spuselor antreprenorului, notează sursa citată.

După o activitate antreprenorială de peste 20 de ani în domeniul auto, Beniamin Şteau, de profesie inginer, a decis să-şi diversifice afacerile şi să investească în real estate, un segment de piaţă plin de provocări, de care se simte atras de mai mulţi ani, potrivit declaraţiilor sale. Astfel, după o atentă analiză asupra oportunităţilor din domeniu, acesta a pus bazele RE/MAX Alpha din Bucureşti, unul dintre cele mai recent lansate birouri sub umbrela RE/MAX.

Beniamin Şteau, B/O RE/MAX Alpha, a declarat: "Mi se pare un domeniu fascinant, complex, plin de oportunităţi şi foarte dinamic, adică exact ceea ce caut la un business nou în care să mă implic. Mi-am alocat timpul necesar de informare şi analiză asupra a ceea ce presupune deschiderea unei noi agenţii şi am hotărât să stabilesc un parteneriat cu cel mai puternic brand imobiliar din lume şi să deschid o franciză RE/MAX".

Printre cele mai mari avantaje ale acestui parteneriat, antreprenorul menţionează bagajul de informaţii şi cunoştinţe oferite de RE/MAX noilor francizaţi în parcursul lor spre o afacere predictibilă şi scalabilă. De altfel, acesta are deja ca direcţie strategică de dezvoltare deschiderea mai multor birouri, care să ofere clienţilor servicii la cele mai înalte standarde profesionale din domeniul imobiliar.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Astia fac bani cum faceau aia in goana dupa aur; vanzand “scule”.

    Bravo lor! 

    Fac bani si cand piata e sus si cand e jos! 

    Bafta Remax; se pare ca anticipeaza fluxuri de stocuri nevandute. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5502
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.5444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro