Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

REVISTA PRESEI 11.01.2019

T.T.
Revista Presei /

REVISTA PRESEI 11.01.2019

Adevărul

Tusk, discurs în limba română: Românii să apere statul de drept cu hotărârea cu care Duckadam a apărat 4 penalty-uri

Publicaţia "Adevărul" scrie că Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a rostit, ieri, la ceremonia de la Ateneu, pentru a marca preluarea oficială a preşedinţiei Consiliului UE de către ţara noastră, un discurs în limba română din care nu au lipsit referirile la Mircea Eliade, la muzica lui George Enescu, la Nichita Stănescu, la Tristan Tzara, la Eugen Ionescu şi Andrei Pleşu, la performanţele sportivilor români, dar şi la prima sa maşină, o Dacia.

"Sunt convins că, în aceste şase luni, veţi interpreta cu energie şi înţelepciune o adevărată Rapsodie română. (...) România are puterea de a fascina şi de a încânta", a spus el.

Bancherul

Economiştii majorează prognoza de curs valutar la 4,8 lei pentru un euro, din cauza taxei bancare

Publicaţia "Bancherul" precizează că economiştii băncilor au modificat prognoza de curs valutar în mod semnificativ, de la 4,7 la 4,8 lei pentru un euro la finalul anului, considerând că leul se va deprecia mai mult, din cauza taxei pe bănci legată de ROBOR, care va afecta politică monetară a Băncii Naţionale a României (BNR).

Dacă taxa pe bănci va rămâne legată de un nivel fix al ROBOR de 2%, conform prevederilor din OUG 114/2018, atunci BNR nu-şi va putea transmite eficient politică monetară şi în acelaşi timp riscă să afecteze şi stabilitatea financiară, în cazul în care ar fi nevoită să majoreze dobânda, motiv pentru care ar putea lasă cursul să se deprecieze mai mult, cred economiştii.

Cotidianul

Cum a primit Duckadam laudele aduse de Donald Tusk

Publicaţia "Cotidianul" informează că Helmuth Duckadam (59 de ani), preşedintele de imagine al Stelei, s-a declarat emoţionat după ce polonezul Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, l-a oferit drept exemplu românilor în discursul ţinut la Ateneul Român, la ceremonia în care ţara noastră a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

"Am văzut cu familia evenimentul. Am fost surprins pe finalul discursului, când mi s-a pomenit numele. Nici prin cap nu-mi trecea că va spune asta!

Sunt foarte mândru şi foarte fericit că mi se pomeneşte numele la un asemenea nivel. Sunt foarte emoţionat! Mi s-a părut un moment unic şi de aceea m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă mai interesează politica.

Nu, nu am fost invitat la acest eveniment. Dacă aş fi fost acolo, emoţiile ar fi fost foarte mari! Mă bucur că şi după 33 de ani performanţa Stelei este apreciată. Sper că se vor găsi resurse pentru a ajuta sportul românesc, pentru că am decăzut", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Naţional

Iohannis, show de mahala

Publicaţia "Naţional" este de părere că din 4 ianuarie, când a avut ultima rundă de declaraţii de presă, şi până pe 10 ianuarie, Iohannis nu a făcut nimic. Cel puţin aşa reiese din agenda publicată pe site-ul Preşedinţiei. Nici pe 10, până pe la orele 13.00, nu se ştia cu ce îşi va omorî timpul. Târziu, a apărut anunţul că va participa la ceremonia preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi va rosti un discurs. Asta, în condiţiile in care mai multe surse dădeau că sigură lipsa lui glorioasă de la eveniment.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. De ce trebuie sa ajungem la penalty-uri ca sa aparam statul de drept ? Chiar hahalere ca tudorel toader, carmen dan, iordache, toata clica pesedista ,alaturi de carpele de sters pe jos bogdan chireac, sorin rosca stanescu, nistorescu samd pot mictiona la nesfarsit pe Romania neluati de nimeni de gulere si azvarliti d*r*a*c*u*l*u*i* pe scari la tomberonul istoriei ?!!?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ce comentariu grobian ! Si mai are si pretentia sa se identifice cu Romania 1

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  IQ-urile de la BUTOANE : atât POT ; nu vă place : BEJENIE....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS