Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

REVISTA PRESEI 12.03.2019

L.A.
Revista Presei /

REVISTA PRESEI 12.03.2019

Adevărul

Cum a depistat Facebook "laboratorul de troli" al PSD. Informaţii oferite în exclusivitate pentru "Adevărul"

Publicaţia "Adevărul" scrie că "reporterii "Adevărul" au obţinut în exclusivitate un punct de vedere oferit de reprezentanţii Facebook în legătură cu recenta acţiune de eliminare a zeci de pagini şi conturi care promovau prin minciuni difuzate în spaţiul virtual partidul de guvernământ din România.

Oficialii Facebook au anunţat pe 7 martie că au şters 31 de pagini, conturi şi grupuri ai căror administratori "operează în România pentru "a promova o naraţiune pozitivă" în legătură cu PSD."

Bancherul

Raiffeisen Banca pentru Locuinte castiga definitiv unul dintre procesele cu Curtea de Conturi

Publicaţia "Bancherul" susţine că "Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a câştigat definitiv, la Inalta Curte de Casaţie si Justiţie a României (ICCJ), unul dintre procesele intentate Curţii de Conturi a României, prin care a cerut suspendarea executării unei decizii a acesteia din decembrie 2015 privind utilizarea ilegală a subvenţiei de stat acordate clienţilor băncii care au încheiat contracte de economisire-creditare (bauspar)."

Cotidianul

EXCLUSIVITATE/Dorin Lazăr Maior demască "Operaţiunea Romexterra"

"Cotidianul" publică "astăzi în secţiunea "Cotidianul TV" un interviu exploziv cu DORIN LAZĂR MAIOR, aflat în penitenciarul Codlea, în care fostul deputat PSD şi lider al BNR '89 demască întreaga "Operaţiune Romexterra", pe care o consideră ca fiind pusă la cale de binomul SRI-DNA! Sumele vehiculate sînt halucinante, de ordinul sutelor de milioane euro, şi este incredibil că tocmai cel care a demascat frauda aceasta uriaşă, Dorin Lazăr Maior, avea să fie condamnat pentru... şantaj, astfel încît să i se închidă gura!"

Naţional

FBI, pe urmele lui Basescu!

Cătălin Tache, de la Publicaţia "Naţional", notează: "Pe 10 octombrie anul trecut titram "Arestarea lui Udrea, operatiune 100% a SUA", dezvaluind ca au fost declansate inclusiv procedurile specifice pentru a i se acorda fostei "Blonde de la Cotroceni" statutul de martor protejat al FBI. Singura conditie pusa de "doamna de fier" a regimului Basescu ca sa colaboreze cu agentia americana fiind sa beneficieze de acest statut chiar peste Ocean si in niciun caz in Romania. Iata insa ca, in ciuda "suetelor informative" dintre Elena Udrea si echipa de agenti ai FBI care au interogat-o in inchisoarea din Costa Rica unde aceasta fusese varata chiar de catre americani, intelegerea pare sa fi picat."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Jnapanul, licheaua, hahalera de nistorescu s-a specializat in interviuri cu puscariasii, dorin lazar maior e unul din banditii binecunoscuti ai Brasovului, in 1989 facea spertz pe trotuarele din fata hotelurilor Aro si Capitol...

    De ce sa ne miram ca groparii presei pe hartie, arunca cu excremente, ca asta e specialitatea gastilor unor ipochimeni ca rosca stanescu, chireac, toata cloaca ce se aduna in latrina 3.... 

    1. Știu multe bârfe adevărate din târg care nu pot fi spuse în presă acești domni .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie