Abonament gratuit

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 09.12.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

FINANCIAL TIMES

Moody's îndeamnă la încetinirea plăţii bonusurilor în băncile de investiţii

Directorii băncilor de investiţii primesc bonusuri prea repede, potrivit Moody's, care susţine că aceste remuneraţii încă sunt structurate într-un mod care încurajează asumarea de riscuri.

Premierul grec vrea alegeri prezidenţiale urgente

Premierul elen Antonis Samaras vrea organizarea urgentă de alegeri prezidenţiale, urmărind să-şi păstreze puterea în pofida eşecului de a finaliza programul internaţional de bailout de 245 miliarde euro.

SUA acţionează în instanţă Deutsche Bank

Deutsche Bank şi alte firme sunt urmărite pentru peste 190 de milioane de dolari, reclamanţii pretinzând că acestea au înfiinţat societăţi fictive pentru evitarea plăţii impozitelor în SUA, în anul 2000, conform documentelor dintr-un proces intentat ieri de statul New York.

WALL STREET JOURNAL

Merck cumpără un producător de antibiotice pe 8,4 miliarde dolari

Merck & Co. a decis să preia Cubist Pharmaceuticals Inc. pe 8,4 miliarde dolari, gigantul farmaceutic extinzându-se pe piaţa antibioticelor, care prezintă din nou interes din cauza creşterii pericolului de noi infecţii.

Declinul vânzărilor McDonald's în SUA accelerează

McDonald's Corp. a raportat, pentru noiembrie, cel mai mare declin lunar al vânzărilor sale în SUA, în ultimii 14 ani (-4,6%), ceea ce urgentează eforturile gigantului fast-food de restructurare a afacerilor pe cea mai importantă piaţă a sa.

Constructorii auto din Mexic au producţie record

Industria auto din Mexic, aflată într-o perioadă de "boom", a fabricat un volum record de vehicule anul acesta - 3 milioane -, producţia crescând cu aproape 9% până în noiembrie. Producţia din primele 11 luni din 2014 a depăşit-o pe cea de pe întregul an 2013.

NEW YORK TIMES

Importurile Germaniei, în cel mai important declin din ultimii doi ani

Importurile Germaniei au înregistrat, în octombrie, cel mai important declin din ultimii doi ani, după un avans puternic în luna anterioară, însă analiştii sunt în continuare optimişti în privinţa perspectivelor celei mai mari economii din Europa.

Conform datelor ajustate sezonier anunţate de Biroul Federal de Statistică, importurile Germaniei au scăzut cu 3,1% în octombrie, faţă de septembrie. Analiştii estimau un declin de 1,5%.

Preţul petrolului Brent, sub 66 dolari/baril - la nivelul minim al ultimilor cinci ani

Cotaţia petrolului de referinţă Brent a scăzut din nou astăzi, atingând cel mai redus nivel din ultimii cinci ani: sub 66 de dolari/baril, după ce, ieri, a pierdut 4% pe fondul temerilor legate de apariţia unui excedent pe piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie