Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 28.07.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

FINANCIAL TIMES

GSK şi-ar putea desprinde divizia de consum

Directorul executiv al GlaxoSmithKline lasă deschisă calea către o posibilă divizare a grupului farmaceutic, în viitor, în timp ce grăbeşte o revizuire semnificativă a celui mai mare producător britanic de medicamente.

Asiguratorii aerieni se confruntă cu cele mai mari despăgubiri din septembrie 2001

Asiguratorii de companii aeriene analizează acoperirea despăgubirilor în urma unor acte ostile, precum doborârea avionului MH17 aparţinând Malaysia Airlines, în condiţiile în care industria se confruntă cu cel mai scump an de după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Pierderile anuale sunt estimate să depăşească 2 miliarde de dolari.

UBS a eşuat în încercarea de a ajunge la un acord amiabil cu Franţa

UBS a explorat soluţionarea în afara instanţei - printr-un acord de aproximativ 100 de milioane de euro cu autorităţile franceze -, a unei anchete ce priveşte modul în care administratorul elveţian de averi a atras unii clienţi bogaţi. Discuţiile dintre cele două părţi au eşuat în urmă cu două săptămâni.

WALL STREET JOURNAL

Reckitt Benckiser îşi desprinde divizia farmaceutică

Reckitt Benckiser Group PLC îşi va despinde divizia farmaceutică, producătorul britanic de bunuri de larg consum raportând declinul vânzărilor sale. Compania urmează să se concentreze pe produsele

principale de consum.

Samsung amână lansarea smartphone-ului Samsung Z în Rusia

Samsung Electronics Co. va amâna lansarea în Rusia a smartphone-ului Samsung Z, care operează în sistemul local Tizen. Lansarea era programată pentru trimestrul curent.

Ryanair şi-a majorat profitul trimestrial

Ryanair Holdings PLC, a doua mare companie aeriană cu discount din Europa, şi-a majorat de peste două ori profitul în primul trimestru fiscal, promiţând un dividend special. Câştigul net a fost, în cele trei luni încheiate în 30 iunie, de 197 de milioane de euro, comparativ cu 78 de milioane de euro în aceeaşi perioadă din 2013.

NEW YORK TIMES

Rusia, obligată să despăgubească cu 50 de miliarde dolari acţionarii Yukos

O instanţă de arbitraj din Olanda a decis, astăzi, în favoarea acţionarilor gigantului petrolier rus defunct Yukos, obligând Moscova să plătească despăgubiri de aproape 50 de miliarde de dolari.

China critică taxele anti-dumping din SUA pe panourile solare

Ministerul Comerţului de la Beijing a criticat Statele Unite, astăzi, pentru stabilirea de noi taxe de import pentru produse solare din China, spunând că acţiunile Washington-ului riscă să deterioreze industria de profil din ambele ţări.

Handelsblatt: Commerzbank îşi extinde programul de economii

Commerzbank, a doua bancă majoră din Germania, îşi extinde aria programului său de economii, recurgând la externalizarea unor părţi ale departamentului său financiar, inclusiv contabilitatea, potrivit cotidianului german Handelsblatt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie