Abonament gratuit

REVISTA PRESEI MONDENE - 29.04.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei /

Cancan 

Psihologii de la Protecţia Copilului au decis: Irinuca îşi iubeşte ambii părinţi

Ancheta iniţiată după ce Irinel Columbeanu a cerut decăderea din drepturile părinteşti a soţiei sale a ajuns aproape de final. Psihologii de la Protecţia Copilului au avut ieri ultima întâlnire cu micuţa Irina şi sunt ferm convinşi că fetiţa este ataşată de ambii părinţi.

Click

20 de persoane au fost arestate la Londra înaintea nunţii din familia regală

Douăzeci de persoane au fost arestate joi la Londra, anunţă Scotland Yard, presa evocând o operaţiune înainte de nunta regală de vineri, informează AFP. Arestările au fost efectuate "în cadrul operaţiunilor active împotriva presupuşilor delincvenţi. Nu au neapărat legătură cu nunta din cadrul familiei regale, dar au fost efectuate mai devreme în perspectiva evenimentului", a comunicat poliţia.

Libertatea

Nicolas Cage, acuzat că şi-a maltratat fiul

Actorul Nicolas Cage, care a fost arestat în urmă cu două săptămâni pentru violenţă domestică, este cercetat acum pentru că şi-ar fi abuzat fiul. Potrivit site-ului american de mondenităţi tmz.com, în noaptea de 13 spre 14 aprilie, când s-a îmbătat şi a făcut scandal, actorul şi-ar fi rănit şi fiul.

Libertatea

Oamenii străzii au primit un milion de dolari de la Lady Gaga

Excentrica cântăreaţă Lady Gaga a donat un milion de dolari pentru cauze umanitare şi şi-a îndemnat toţi admiratorii să facă acelaşi lucru. Donaţia sa a fost îndreptată către "Robin Hood Foundation", o organizaţie non-profit pentru sprijinirea tinerilor fără locuinţă ce trăiesc pe străzile New York-ului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS