Revolut lansează funcţionalitatea Co-Părinte pentru conturile Junior

A.B.
Comunicate de presă / 25 noiembrie 2020

Revolut lansează funcţionalitatea Co-Părinte pentru conturile Junior

Conturile Revolut Junior vor putea fi administrate de o altă persoană, alături de părinte, începând de astăzi. Astfel, părintele sau tutorele legal care a creat iniţial contul Revolut Junior poate adăuga o altă persoană care poate supraveghea contul Revolut Junior al copilului / copiilor. Revolut Junior facilitează astfel conversaţiile despre bani în familie şi transformă educaţia financiară în muncă de echipă, transmite un comunicat de presă.

Utilizatorii de conturi Premium şi Metal vor beneficia de noua funcţionalitate "Co-Părinte" gratuit. Părintele care a creat contul Junior are posibilitatea de a invita un Co-părinte, care poate deţine orice tip de abonament Revolut, inclusiv cel Standard. Co-părintele poate să fie orice membru al familiei, tutore sau persoana responsabilă cu îngrijirea copilului din punct de vedere financiar.

Părinţii sau tutorii pot utiliza Revolut Junior cu scopul de a îi învăţa pe cei mici obiceiuri sănătoase cu privire la gestionarea banilor, de la o vârstă fragedă. Ambii administratori ai contului Junior pot folosi funcţionalităţile "Sarcini", pentru ca cei mici să înţeleagă valoarea banilor, "Obiective" pentru a îi învăţa să economisească şi "Alocaţie săptămânală" pentru a învăţa să îşi gestioneze banii săptămânal. De asemenea, ambii administratori ai contului vor avea vizibilitate completă asupra contului Revolut Junior al copilului.

Pentru a desemna un Co-părinte, este nevoie ca administratorul principal al contului să acceseze secţiunea Junior a contului său Revolut şi să trimită link-ul pentru a invita un Co-părinte, aflat în josul paginii.

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. Adică pentru homosexuali in care unul din parteneri este părinte și celălalt, ce să vezi, poate fi numit co-parinte... conform neomarxistilor de la Vatican.

  revolt nu este banca!

  activele revolt sunt o fractie minuscula fata de capitalurile pe care le gestioneaza! 

  miroase foarte dare a risc de default in caz de criza bancara! 

  Revolt nu este entitate bancara si deci nu recomand tinerea banilor in asemenea conturi! 

  Doar cat esti dispus sa piersi poti sa tranzactionezi!!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro