Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Romarm a primit peste 13,5 milioane lei pentru derularea unor investiţii la filialele sale

Ziarul BURSA #Companii /

Romarm a primit peste 13,5 milioane lei pentru derularea unor investiţii la filialele sale

Compania Naţională Romarm a primit peste 13,5 milioane lei de la bugetul de stat pentru derularea unor investiţii la filialele sale, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei.

"Compania Naţională "Romarm" S.A. a primit pentru derularea unor investiţii la filialele sale suma de 13.585.690 lei, din totalul de 16.567.315 lei alocat în anul 2016 de la bugetul de stat, pentru investiţii la unii operatori economici din industria de apărare. Din această sumă filialele CN Romarm vor realiza investiţii în continuare în sumă de 2.269.115 lei, restul de 11.316.575 lei fiind destinaţi pentru achiziţionarea de maşini unelte şi utilaje necesare modernizării fluxurilor de producţie", se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, finanţarea obiectivelor de investiţii s-a efectuat "în scopul sprijinirii efortului pentru retehnologizarea şi modernizrarea capacităţilor de producţie din domenii strategice (pulberi, explozivi, armament, muniţii, industria aeronautică), la operatori economici cu pondere în furnizarea de produse şi servicii necesare forţelor sistemului naţional de apărare".

Cadrul legislativ privind finanţarea de la bugetul de stat a investiţiilor pentru operatorii economici cu capital de stat din sectorul industriei de apărare, spune comunicatul, a fost reglementat prin OUG nr. 51/03.11.2015 privind unele măsuri pentru realizarea de investiţii la operatorii economici din industria de apărare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată şi modificată prin Legea nr. 79/29.04.2016, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I nr. 348 din 06.05.2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie