RPHI anunţă noua echipă de management pentru SkyTower şi operaţiunile locale

Comunicate de presă /

RPHI anunţă noua echipă de management pentru SkyTower şi operaţiunile locale

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) anunţă noua echipă de management pentru operaţiunile din România, unde deţine şi administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, şi clădirea învecinată FCC Office.

Noua structură de management cuprinde patru membri.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităţilorlocale de închiriere şi marketing;Bernd Steingruber, responsabil de programele de dezvoltare şi operaţiunitehnice;Cătălin Ştefan, responsabil de activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, în calitate de reprezentant al acţionarului austriac,se va ocupa de strategia şi culturaorganizaţională a companiei.

RPHI, unul dintre principalii investitori din sectorul de real estate locală, a stimulat dezvoltarea noului cartier de afaceri Floreasca - Aurel Vlaicu din jurul SkyTower prin construirea celei mai iconice clădiri de birouri din capitală, care treptat a devenit nucleul zonei.

"Ne concentrăm pe inovaţia în domeniul imobiliar. SkyTower este un reper iconic, iar RPHI va continua strategia de a oferi soluţii inovatoare în pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est", a declarat Adriana Dragoescu, CEO al RPHI România.

Cu peste 15 ani de experienţă în gestionarea activelor şi în proiecte de dezvoltare imobiliară, Adriana Dragoescu va asigura continuitatea standardelor de calitate pentru operaţiunile şi serviciile locale din portofoliul RPHI.

În calitate de membru cu vechime şi experienţă al departamentului de dezvoltare RPHI, Bernd Steingruber, din poziţia de manager senior de proiect, a coordonat dezvoltarea clădirii SkyTower din Bucureşti, a parcului de birouri Expo 2000 din Sofia şi a altor proiecte imobiliare similare din Austria şi regiunea CEE.

Cătălin Ştefan, CFO al RPHI România, a deţinut de-a lungul carierei diferite poziţii de management în domeniul consultanţei şi al serviciilor financiare.

Leo Forstner,membru al echipei locale din această toamnă şi reprezentant RPHI în board-ul local, are o experienţă vastă acumulată în cadrul Raiffeisen Group, în roluri precum manager de investiţii, risk management sau auditor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie