Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astăzi, disponibil în oferta Vodafone România

Comunicate de presă /

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astăzi, disponibil în oferta Vodafone România

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este, de astăzi, disponibil în oferta Vodafone România. Cel mai performant smartphone al producătorului sud-coreean este disponibil în variantele de culoare Aurora Glow şi Aurora Black, arată un comuncait remis Redacţiei noastre.

Samsung Galaxy Note10+ oferă un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) şi o cameră DepthVision. Camera frontală dispune de 10MP şi Night Mode, ce permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condiţiile de lumină.

Smartphone-ul este echipat cu ecran Infinity-O Display de 6.8 inch, care este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienţă excelentă, indiferent că se uită la programele TV favorite, la un film sau că se bucură de jocul video preferat.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil împreună cu abonamentele 5G Red Infinity 17 Nelimitat şi Red Infinity 25 Nelimitat care oferă internet nelimitat pentru viteze 5G.

Vodafone Romania este primul operator de telecomunicaţii care a lansat servicii comerciale 5G în iunie 2019, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Mamaia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS