SANCONFIND:Un an de când funcţionează "spitalizarea de zi"

I.V.
Comunicate de presă /

Ioan Simion

Ioan Simion

Pentru a asigura un confort sporit în actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecţiunilor pacienţilor şi pentru o monitorizare riguroasă a stării de sănătate, Clinica Medicală SANCONFIND oferă servicii de spitalizare de zi, la indicaţia medicului, contra cost sau cu CNAS.

Luna aceasta, secţia de spitalizare de zi a împlinit un an de când oferă servicii în condiţii hoteliere deosebite, peste nivelul standard, în vederea unor investigaţii mai amănunţite, tratamente sau intervenţii rapide şi sigure.

Peste 1500 de pacienţi au apelat la spitalizare de zi la Clinica Medicală SANCONFIND

" La Clinica Medicală SANCONFIND se acordă servicii medicale de top, cu o echipă de specialişti dedicată. Peste 1500 de pacienţi au beneficiat de aceste servicii medicale în decursul unui an. Pacientul vine, este consultat, diagnosticat, apoi primeşte recomandările medicale. Pacienţii, dar şi personalul medical sunt de acord cu această formă de spitalizare rapidă şi eficientă, fiind benefică pentru toată lumea. Pacienţii pot fi monitorizaţi în continuare prin cabinetele ambulatorii", a precizat antreprenorul Ioan Simion.

Specialităţile în care se oferă spitalizare de zi, cu CNAS sunt: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, obstetrică-ginecologie.

În curând vor începe să funcţioneze şi alte servicii spitalizare de zi contra cost: ORL, oftalmologie, medicină internă, urologie, ortopedie.

Din 2018, la SanConfind funcţionează şi secţia de "spitalizare de zi" pentru specialităţile: cardiologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie şi diabetologie.

Având la baza o investiţie care a depăşit 22 milioane euro, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din Prahova.

În perioada ianuarie - octombrie 2018, aproximativ 37.000 de pacienţi au folosit serviciile medicale oferite de Clinica Medicală SANCONFIND din Câmpina.

Suprafaţa spitalului este de 11.000 mp şi este dotat cu 90 paturi, dintre care 75 sunt rezervate pentru spitalizare continuă şi 15 pentru spitalizare de zi. La nivel de personal, spitalul are 210 angajaţi, dintre care 22 sunt medici angajaţi full-time şi part-time.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS