Schneider Electric creează o platformă de educaţie pentru a aborda deficitul de talente în centrele de date

F.D.
Companii / 15 iulie 2022

Schneider Electric creează o platformă de educaţie pentru a aborda deficitul de talente în centrele de date

Schneider Electric a anunţat o serie de actualizări ale platformei sale de educaţie digitală, independentă de furnizor şi acreditată de CPD, Schneider Electric University, se arată într-un comunicat de presă.

Platforma abordează în mod direct deficitul de competenţe din sectorul centrelor de date, ajutând părţile interesate din industrie să îşi perfecţioneze competenţele şi să rămână la curent cu cele mai recente iniţiative legate de tehnologie, sustenabilitate şi eficienţă energetică care afectează sectorul.

Conform sursei citate, până în prezent, Schneider Electric University a oferit peste un milion de cursuri pentru peste 650.000 de utilizatori ai centrelor de date, cu peste 180 de ţări reprezentate în baza sa globală de utilizatori.

Noile actualizări ale calificării Data Center Certified Associate (DCCA) a Schneider Electric University includ noţiuni fundamentale despre energie, răcire, rack-uri şi securitate şi sfaturi cu privire la modul de optimizare a designului centrelor de date pentru a stimula rezilienţa, eficienţa energetică şi sustenabilitatea. Cele mai noi cursuri, de exemplu, includ Optimizarea layout-urilor de răcire pentru centrul de date; Strategii fundamentale de cablare în centrul de date; Examinarea metodelor de protecţie împotriva incendiilor în centrul de date; şi Fundamentele răcirii II - Umiditatea în centrul de date.

Cercetările din Uptime Institute Annual Data Center Survey 2021 estimează că nevoia de personal calificat va creşte la nivel global la aproape 2,3 milioane în 2025. În plus, 32% dintre respondenţi au raportat dificultăţi în păstrareaangajaţilor, 47% având dificultăţi în a găsi candidaţi calificaţi pentru locurile de muncă neocupate. Atragerea şi păstrarea talentelor în industrie, care este nucleul economiei digitale, atinge acum un nivel critic.

"În ultimii câţiva ani, cerinţele privind capacitatea centrelor de date au crescut exponenţial, atingând noi niveluri record, pe măsură ce digitizarea şi adoptarea cloudului se accelerează. Penuria de competenţe din sector, totuşi, rămâne o provocare semnificativă şi are implicaţii potenţiale pentru alte industrii conexe", a declarat Pankaj Sharma, EVP Secure Power Division. "Oferind îndrumări cu privire la cele mai recente iniţiative de tehnologie şi sustenabilitate, credem că Schneider Electric Universitypermite accesul la o resursă nepreţuită pentru a ajuta la reducerea decalajului de competenţe prin dezvoltarea ecosistemelor de business, recalificarea forţei de muncă şi formarea următoarei generaţii de profesionişti pentru a construi centrele de date ale viitorului."

Toate cursurile sunt disponibile sub forma unor module de o oră, ce pot fi parcurse în ritm propriu, în 14 limbi diferite, oferind acces gratuit la educaţia necesară în domeniul energiei, pretutindeni, se mai arată în comunicat.

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb