Secretarul de stat în Ministerul de Externe Gabriel Winzer, executat silit de OTP Faktoring ZRT

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional /

OTP Faktoring ZRT a obţinut, în instanţă, o decizie de executare silită fără cale de atac împotriva secretarului de stat în Ministerul de Externe Cristian Gabriel Winzer, conform datelor publicate pe portalul Judecătoriei sectorului 3 din Bucureşti. Hotărârea judecătorească a fost pronunţată pe fond, în 17 iulie 2018. Gabriel Winzer a fost dat în judecată de OTP Faktoring ZRT în 5 iulie. 

Conform declaraţiei de avere din august 2017, Winzer a contractat un credit de 31.987 lei de la OTP Bank, în 2015, care trebuia returnat în 2018, scrie Newsweek România. 

Potrivit fişei postului, secretarul de stat Cristian Winzer are atribuţii directe atât în analizarea şi avizarea proiectelor de acte normative care urmăresc transpunerea sau asigurarea cadrului de aplicare directă în legislaţia naţională a actelor legislative ale Uniunii Europene ori care au relevanţă europeană, cât şi în examinarea propunerilor legislative sub aspectul compatibilităţii cu reglementările Uniunii Europene, în vederea formulării punctului de vedere al Guvernului asupra acestora, mai arată sursa citată.

Printre altele, publicaţia menţionată mai arată că sora lui Gabriel Winzer, Andra Winzer, a fost angajată fără concurs la Ambasada României de la Londra. Aceasta "desfăşoară activitate în cadrul Ambasadei României la Londra în calitate de funcţionar consular contractat pe plan local, în baza unei convenţii civile încheiate la data de 19 martie 2018", conform unui răspuns transmis de Biroul de Presă al MAE, la solicitarea Newsweek România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS