Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

SIEGFRIED MUREŞAN, EUROPARLAMENTAR: "Prioritatea în PE - simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene"

T.R.
Fonduri Europene /

Siegfried Mureşan

Siegfried Mureşan

Europarlamentarul Siegfried Mureşan, candidatul PNL pentru încă un mandat, a declarat astăzi, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că prioritatea PNL în Parlamentul European va fi simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene.

Mureşan a fost prezent, astăzi, în judeţul Dâmboviţa, unde s-a întâlnit cu fermieri.

"Am venit să ne întâlnim cu fermieri din toate colţurile judeţului Dâmboviţa deoarece, imediat după alegerile europarlamentare, în Parlamentul European vor începe negocierile privind fondurile europene pe care România le va primi în următorii şapte ani de zile. Nu avem timp de pierdut. Noi, europarlamentarii PNL, vrem să mergem pregătiţi la acele negocieri. Vrem să ştim care sunt argumentele de la faţa locului, de la fermieri, pentru care să cerem mai multe fonduri europene pentru agricultură, pentru fermierii români", a spus Siegfried Mureşan, potrivit Agerpres.

El a fost prezent în localităţile Băleni, Răcari, Voineşti.

"Primul lucru pe care l-am spus fermierilor: prioritatea zero a PNL în Parlamentul European în următorii cinci ani va fi simplificarea procedurilor de absorbţie a fondurilor europene. Toţi beneficiarii de fonduri europene cu care ne-am întâlnit, fie că sunt primari, întreprinzători, ONG-uri, toţi ne-au spus că e prea complicat, birocraţia ne omoară. Ca atare, propunerea concretă pe care PNL o va face imediat după alegerile europarlamentare este: să existe un set unic de norme şi reguli valabile pentru toate ţările UE pentru absorbţia de fonduri europene iar aceste reguli să fie bazate pe regulile unde birocraţia este minimă", a precizat Siegfried Mureşan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. asta are tupeu, nu gluma!! pentru mine este clar, votati curca ! ca stie sa se uite'n lemne!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS