Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

SIF Banat-Crişana mută sediul sucursalei Bucureşti într-un spaţiu deţinut de Administrare Imobiliare

M.G.
Ziarul BURSA #Companii /

Consiliul de administraţie al SIF Banat - Crişana (SIF1) a decis recent mutarea sediului sucursalei Bucureşti într-un spaţiu deţinut de Administrare Imobiliare, societate ce are ca acţionar principal pe SIF Imobiliare (SIFI), filială a SIF Banat - Crişana ce deţine 99,9% din capitalul social al SIFI, potrivit unui raport al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Contractul de închiriere este pe o durată de cinci ani, iar chiria plătită este de 3.179,50 de euro/lună, la care se adaugă costuri de funcţionare de 794,87 de euro/lună. Administrare Imobiliare are sediul în Calea Floreasca nr. 175, Bucureşti, sector 1, locaţia vechiului sediu al SIF Banat - Crişana. Noul sediu al sucursalei Bucureşti SIF1 este localizat în sectorul 2, Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. 46-48, etaj 3.

SIF Imobiliare a fost constituită în 2013, prin hotărârile CA-ului condus de Dragoş Bîlteanu, prin transferarea unor participaţii majoritare în valoare de 100,4 milioane de lei deţinute de SIF Banat - Crişana la 18 societăţi cu activităţi în domeniul imobiliar.

SIF Imobiliare a înregistrat un profit net de 6,31 milioane de euro în primele şase luni ale anului pe fondul vânzării unor participaţii, pentru suma cumulată de circa 6,04 milioane de euro. În perioada similară din 2018, profitul net al SIF Imobiliare a fost de 0,23 milioane de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS