Sistemul informatic al autorităţilor de frontieră din Ungaria nu funcţionează

I.M.
Internaţional / 06 mai 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Sistemul informatic al autorităţilor din Ungaria nu funcţionează, astăzi, în mai multe puncte de trecere a frontierei şi din acest motiv nu pot fi efectuate formalităţile specifice, înregistrându-se valori de aşteptare care depăşesc 90 de minute, scrie News.ro.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, despre faptul că, luni, începând cu ora 8.30, sistemul informatic al autorităţilor ungare nu funcţionează, sens în care nu pot fi efectuate formalităţile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria.

"Astfel, în unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare. Până la remedierea situaţiei, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport", au precizat precizat reprezentanţii IGPF, conform News.ro.

Sursa citată menţionează că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ.

La graniţa cu Ungaria formalităţile de frontieră se efectuează în comun de către autorităţile de frontieră ale celor două state, în conformitate cu legislaţia europeană în vigoare, conform News.ro.

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, la secţiunea Trafic Online, în punctele de trecere a frontierei Borş, Săcuieşi şi Valea lui Mihai timpii de aşteptare sunt de aproximativ 90 de minute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro