Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Smatphone-ul Huawei P30 lite, disponibil şi în ţara noastră

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Smatphone-ul Huawei P30 lite, disponibil şi în ţara noastră

Preţul recomandat este de 1.699 lei  

Smartphone-ul Huawei P30 lite, cel mai recent telefon lansat de companie este, acum, disponibil şi pe piaţa de la noi din ţară, la un preţ recomandat de 1.699 lei, a anunţat, ieri, compania.

Potrivit producătorilor, dispozitivul este dotat cu o cameră triplă asistată de inteligenţa artificială (AI), fiind prevăzut pe partea din spate cu trei camere care redau fotografii ultra-wide şi care integrează funcţii bazate pe inteligenţa artificială, astfel că fotografiile realizate cu acest telefon au o calitate potrivită şi pentru tipărire.

Reprezentanţii companiei au menţionat: "Sistemul de trei camere este format dintr-o cameră principală de 48MP, o cameră de 8MP ultra-wide şi una pentru profunzime. În interiorul modelului Huawei P30 lite, chipsetul Kirin 710 bazat pe funcţii cu inteligenţă artificială lucrează în tandem cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 şi memoria internă de 128GB, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă pe care un smartphone o poate oferi. (...). Camera cu rezoluţie de 48MP utilizează o tehnologie care oferă o performanţă de panoramare echivalentă lentilelor profesionale cu zoom optic 2x. Includerea lentilei ultra-wide pentru camera de 8MP face din acest dispozitiv unul dintre primele smartphone-uri din domeniu care permite o perspectivă de 120 de grade, adică de două ori mai mult decât lentilele smartphone-urilor obişnuite. În plus, aceasta ajută utilizatorii să capteze şi mai multe elemente decât până acum, mai ales în cazul fotografierii peisajelor montane sau a orizontului oraşelor".

Telefonul este echipat cu un afişaj Dewdrop de 6.15 inchi, prevăzut cu o cres­tătură în formă de picătură de rouă, atingând un raport ecran-corp de 84,1%, iar ecranul şi cadrul se îmbină perfect, pentru a forma muchii perfect rotunjite şi fine, susţin reprezentanţii companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS