SNSPA, admitere exclusiv online

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 2 martie

Sursa foto: https://admitere.snspa.ro/

Sursa foto: https://admitere.snspa.ro/

Admiterea online la facultate nu mai reprezintă o procedură excepţională, ci devine o normalitate. Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează admiterea la studii universitare de licenţă şi masterat, în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro. Condiţiile de admitere, precum şi taxele de înscriere rămân neschimbate faţă de cele de anul trecut, informează SNSPA. Admiterea la programele de studii universitare de licenţă organizate de Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi Facultatea de Management din cadrul SNSPA se va realiza pe baza mediei examenului de Bacalaureat. Candidaţii vor accesa platforma de admitere online în perioada înscrierilor, 7 - 14 iulie, vor completa câmpurile obligatorii, vor încărca documentele fotografiate/scanate şi vor selecta programele de studii şi forma de învăţământ (ZI/ID) din cadrul facultăţilor pentru care optează. Facultatea de Ştiinţe Politice îşi selectează candidaţii încă din primăvară. Aceştia au posibilitatea de a participa la două sesiuni de pretestare online, care constau în rezolvarea prin mijloace electronice a unui test grilă la una dintre următoarele discipline, la alegere: Economie, Filosofie, Istorie, Limba română, Logică, argumentare şi comunicare, Matematică, Psihologie sau Sociologie. Pentru a fi admişi, după susţinerea examenului de Bacalaureat, candidaţii preînscrişi la Facultatea de Ştiinţe Politice vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de Bacalaureat. Ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi se va face pe baza notei obţinute la proba susţinută în cel puţin una din cele două sesiuni de pretestare online. Dacă un candidat participă la ambele sesiuni de pretestare va fi luată în considerare nota cea mai mare pe care a obţinut-o. Pe 18 iulie, SNSPA va afişa lista tuturor candidaţilor admişi la cele patru facultăţi din cadrul universităţii. După afişarea listelor cu toţi candidaţii admişi pe locurile de la buget şi taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis şi se va înmatricula. Calendarul admiterii la cele 11 programe de licenţă organizate la SNSPA poate fi consultat pe website-ul admitere.snspa.ro, menţionează sursa citată.

În perioada 10 - 21 iulie, SNSPA organizează înscrieri online pentru admiterea la programele de masterat. SNSPA are un portofoliu care cuprinde 58 de programe de masterat, în domenii precum: ştiinţe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relaţii internaţionale şi studii europene şi management. Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online şi admiterea. Condiţiile de admitere sunt stabilite în funcţie de domeniul fiecărui masterat şi presupun o singură probă de concurs. Pentru a fi admişi la masteratele SNSPA la care s-au înscris, candidaţii vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de licenţă. După afişarea listelor cu toţi candidaţii admişi pe locurile de la buget şi taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis şi se va înmatricula, conform calendarului anunţat de fiecare facultate în parte.

SNSPA organizează sesiunea de admitere la studii universitare de doctorat în luna septembrie, în următoarele domenii: ştiinţe politice, ştiinţe administrative, sociologie, ştiinţele ale comunicării, management.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cu Pieleanu profesor...

    Vai de pielea noastra...

    Un bluf total... 

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9696
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6562
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1125
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7565
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.0418

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro