Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Sondaj CSCI: 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătăţit

Alexandru Costea
Politică /

Sondaj CSCI: 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătăţit

Un sondaj CSCI, publicat pe site-ul infopolitic.ro, arată că 47% din populaţia ţării consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătăţit, 31% cred că economia a rămas la acelaşi nivel ca înaintea guvernării Ponta, iar 20% dintre români cred că economia s-a înrăutăţit în timpul actualei guvernări.

Potrivit cercetării sociologice, 44% dintre români consideră că, în momentul de faţă, România se îndreaptă într-o direcţie bună, în timp ce 49% cred că direcţia spre care ţara se îndreaptă este una greşită.

Întrebaţi cât de mulţumiţi sunt în general de felul în care trăiesc, 57% dintre respondenţi se declară mulţumiţi, iar 43% sunt nemulţumiţi.

La întrebarea "credeţi că în 2015 veţi trăi mai bine, la fel sau mai prost decât în 2014" - 37% dintre cei chestionaţi au răspuns "la fel", 33% au spus "mai bine" şi 28% "mai prost".

Sondajul a fost realizat în perioada 10 - 17 august, pe un eşantion de 1.021 persoane. Eroarea limită este de +/- 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Chestionarele au fost aplicate prim metoda CATI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie