SONDAJ:Germanii sunt pesimişti în legătură cu viitorul economiei

V.I.
Internaţional /

Germanii sunt pesimişti în legătură cu viitorul economiei

Jumătate din germani se aşteaptă ca economia ţării lor să se înrăutăţească în următorii ani, conform unui nou studiu comandat de posturile RTL şi n-tv, informează dpa.

Numai 14% dintre germani se aşteaptă la o îmbunătăţire economică în următorii câţiva ani, iar 34% se aşteaptă ca lucrurile să rămână neschimbate, arată ancheta socială, publicată luni.

Sondajul a constatat că există diferenţe semnificative între landurile germane, locuitorii din Saxonia şi Turingia aşteptând cele mai multe pozitive rezultate.

În Saxonia, 30% dintre participanţi au spus că se aşteaptă ca situaţia economică din landul lor să se îmbunătăţească în următorii ani, 26% aşteptându-se la o recesiune. În Turingia, 29% estimează o dezvoltare economică pozitivă.

În celelalte zone, aşteptările pentru viitor au fost mai puţin optimiste. În regiunea Saarland, 64% dintre participanţi au spus că ei cred că situaţia economică se va înrăutăţi. Răspunsuri similare au fost consemnate şi în restul ţării.

Sondajul a fost efectuat între 25 iunie şi 11 iulie, cu 500 participanţi din fiecare land, cu excepţia Bremenului, care nu a fost inclus în studiu.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS