Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

SPORT ŞI PANDEMIECompetiţiile internaţionale, greu de gestionat

D.N.
Ziarul BURSA #Sport /

Entuziasmul conducerii UEFA legat de continuarea tuturor competiţiilor s-a diminuat după ce au început să apară tot felul de obstacole generate de siguranţa sanitară.

Reluarea Ligii Campionilor şi a Europa League va reprezenta o provocare mult mai mare decât repornirea campionatelor naţionale. Tim Meyer, şeful comisiei medicale a UEFA a vorbit despre acest lucru: "Cu siguranţă va fi mai complicat. În special din cauza actualelor restricţii de călătorie. S-ar putea să fie nevoie de permise speciale. De asemenea, ar trebui să ţinem cont de diferitele situaţii epidemiologice din diferite ţări şi poate, de asemenea, de reglementările legale diferite. Nivelul de dificultate va fi semnificativ mai mare în unele locuri". Meyer (52 ani), profesor la universitatea din Saarbruecken, care coordonează şi departamentul medical al Federaţiei germane de fotbal (DFB), a mai adăugat: "Însă, există şi un avantaj: pentru că aceste meciuri au fost amânate, există mai multă linişte în privinţa planificării. Putem aştepta să vedem cum evoluează lucrurile în general". UEFA intenţionează să reia competiţiile continentale intercluburi după finalizarea campionatelor naţionale, sperând ca finalele Ligii Campionilor şi Europa League să se poată disputa către sfârşitul lunii august, analizându-se în prezent diferite scenarii, unul dintre acesta fiind organizarea meciurilor într-un singur loc.

În calitatea sa de principal responsabil medical al fotbalului german, Tim Meyer conduce un grup de lucru naţional care a realizat un manual detaliat privind modul în care Bundesliga ar putea reporni luna viitoare, 9 mai este data avansată acum, cu porţile închise, în funcţie de acordul autorităţilor germane.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS