Spotify lansează un asistent pe bază de comenzi vocale

A.P.
Companii / 08 aprilie

Spotify lansează un asistent pe bază de comenzi vocale

Platforma suedeză de streaming Spotify a început implementarea unei funcţii de control pe baza comenzilor vocale, similară asistenţilor digitali Siri, Alexa şi restul, scrie news.ro.

"Hey, Spotify" este cea mai nouă comandă vocală pe care utilizatorii dispozitivelor mobile o pot folosi, însă, spre deosebire de comenzile celorlalţi asistenţi digitali, aceasta va funcţiona doar în cadrul aplicaţiei Spotify.

Noua facilitate funcţionează similar altor asistenţi digitali. După comanda "Hey, Spotify", utilizatorul poate comanda redarea unei anumite melodii, artist, playlist etc.

Pentru a folosi comenzile vocale, utilizatorii vor fi încurajaţi, la deschiderea aplicaţiei, să acorde Spotify dreptul de accesare a microfonului. Acest lucru se poate face şi manual, de la Settings > Microphone permissions > "Hey Spotify".

Pe un smartphone, unde există cel puţin un asistent digital care poate răspunde la comenzi inclusiv când telefonul este blocat şi poate opera cu un mare număr de aplicaţii, asistentul celor de la Spotify pare de prisos.

Acesta are, însă, sens în contextul în care Spotify lucrează la un media player auto. Compania suedeză şi-a putea anunţa în curând noul media player, care să includă şi noul sistem de comenzi vocale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro