Studioul românesc dezvoltator de jocuri video Amber deschide un nou birou în Montreal

A.B.
Comunicate de presă /

Mihai Pohontu, CEO Amber

Mihai Pohontu, CEO Amber

Amber, studio dezvoltator de jocuri video independent din România, continuă să se extindă, deschizând un nou birou în Montreal. Amber Montreal se va focaliza pe specializări precum engineering, localizare şi Quality Assurance, urmând ca alte discipline să fie acoperite odată ce studioul va creşte, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Amber Montreal va fi condus de Gwen Heliou. Gwen are experienţă în construirea de echipe diverse şi coezive de succes. Ajuns în Montreal în 2001, a petrecut mai bine de 20 de ani atât în roluri de producţie, cât şi în cele de management, lucrând la jocuri de mobile şi consolă. Experienţa sa în Technical Art şi VFX a fost esenţială pentru înfiinţarea de studiouri precum Ubisoft Halifax.

Pentru început, Amber recrutează specialişti pentru 15 poziţii full-time şi pentru că această deschidere are loc într-o perioadă dificilă, activitatea studioului se va desfăşura în sistem Work from home.

"Amber a crescut rapid la nivel internaţional în Europa şi America de Nord şi ne dorim să menţinem acest ritm al expansiunii prin deschiderea unui nou studio multidisciplinar de dezvoltare de jocuri în Canada", a declarat Mihai Pohontu, CEO Amber. "Montreal este locul perfect pentru noi deoarece este unul dintre cele mai cosmopolite oraşe din America de Nord în care găsim un amestec bogat de culturi din întreaga lume."

Lansarea studioului din Montreal vine după ce în luna februarie a acestui an Amber a deschis un birou în Guadalajara, Mexic. Serviciile de localizare pe care Amber le va oferi vor completa meniul de servicii de suport şi vor aduce plus valoare partenerilor săi. Pe măsură ce studioul va creşte, vor fi adăugate şi alte discipline de dezvoltare suplimentare, care vor extinde capacităţile Amber de a crea pe mai multe fusuri orare, obţinând accesul la noi pieţe şi parteneriate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro