STUDIU HUAWEI ŞI IPSSOS:Românii mizează pe aplicaţii şi device-uri pentru a-şi îmbunătăţi viaţa

Comunicate de presă / 11 octombrie

Românii mizează pe aplicaţii şi device-uri pentru a-şi îmbunătăţi viaţa

Pandemia i-a făcut pe oameni să fie mai atenţi la calitatea vieţii lor. Conform unui studiu realizat de Huawei Consumer BG şi IPSOS, locuitorii din sud-estul şi centrul Europei şi Turcia au planuri ambiţioase de îmbunătăţire a calităţii propriilor vieţi, din mai multe puncte de vedere. În medie, 55% dintre aceştia consideră că aplicaţiile noi şi device-urile electronice pot ajuta la realizarea acestui obiectiv, în timp ce românii sunt convinşi de acest lucru în proporţie de 64%. În acelaşi timp, 37% dintre români iau în considerare utilizarea unui smartwatch sau a unei brăţări inteligente pentru a-i ajuta în atingerea obiectivelor de îmbunătăţire a calităţii vieţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Din ce în ce mai mulţi oameni par să aprecieze varietatea oportunităţilor oferite de un smartwatch, iar studiul IPSOS realizat de Huawei în Austria, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia şi Turcia confirmă acest lucru. 19% dintre români folosesc deja un smartwatch, în timp ce 12% au în plan să achiziţioneze unul în următorul an. În cadrul studiului, participanţii au fost întrebaţi dacă ei consideră că noile aplicaţii şi device-uri îi pot ajuta să îşi atingă obiectivele şi, în acelaşi timp, în care dintre aspectele din viaţa lor le sunt ele folositoare. În general, 55% dintre respondenţii studiului sunt de părere că noile tehnologii pot îmbunătăţi calitatea vieţii. Când vine vorba despre români, 64% sunt de acord cu această afirmaţie. Dintre aceştia, 57% consideră că nivelul înalt de stres este una dintre nevoile care necesită cele mai mari îmbunătăţiri, 43% sunt de părere că somnul este foarte important, iar 51% consideră sănătatea, în general, un aspect foarte important. Cel mai nou smartwatch Huawei, WATCH 3, are funcţii ce ajută la îmbunătăţirea tuturor acestor aspecte.

Având în vedere datele demografice, device-urile sunt considerate a fi de ajutor cel mai mult de către grupul persoanelor cu vârsta între 25 şi 34 de ani, printre specialişti şi white collars, în majoritatea statelor europene care au luat parte la studiu. Printre ţările participante, România, Grecia şi Turcia sunt cele mai apropiate de tehnologie, respondenţii fiind dornici să folosească device-urile inteligente pentru a-şi îmbunătăţi viaţa.

Caracteristici care pot fi de ajutor

Printre device-urile incluse în studiu se numără smartphone-urile, smartwatch-urile, band-urile şi căştile wireless. Conform studiului, 89% dintre respondenţii din România folosesc deja un smartphone, 19% folosesc smartwatch, 16% un sport band sau smartband şi 25% folosesc căşti wireless. Device-urile au o mulţime de funcţiii pentru monitorizarea sănătăţii şi a activităţii fizice care pot fi folosite de utilizatori pentru a-şi atinge scopurile, dar care dintre acestea sunt considerate cele mai utile? Numărarea paşilor este cea mai populară funcţie folosită pe smartphone-uri, smartwatch-uri sau band-uri, urmată de monitorizarea pulsului şi monitorizarea calităţii somnului.

Participanţii din cele 10 ţări au evidenţiat şi faptul că, la fel de importantă precum funcţionalitatea unui device este şi calitatea acestuia. Pentru 43% bateria durabilă este cea mai importantă caracteristică, pentru 41% este rezistenţa la apă, iar pentru 31% folosirea materialelor rezistente este primordială. Înglobate, toate acestea sunt esenţiale pentru a convinge consumatorii că un produs merită să fie cumpărat. Gama de smartwatch-uri Huawei oferă toate aceste funcţii, dar şi multe altele în plus. Utilizatorii pot alege din peste 100 de modele sport (dintre care multe sunt originale şi distractive), numărarea paşilor şi monitorizarea pulsului, precum şi a nivelului de oxigen din sânge 24/7 care, conform studiului, este o calitate foarte utilizată la momentul actual. O funcţie suplimentară care poate uşura viaţa utilizatorilor este bateria foarte rezistentă, care poate ţine până la 14 zile în funcţia ultra-long battery life. În plus, device-urile Huawei nu numai că pot contribui la atingerea obiectivelor şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii, ci sunt şi concepute din materiale durabile, premium, astfel încât să poată fi folosite pentru un timp îndelungat.

Primeşte tot ajutorul de care ai nevoie

Analizând studiul, se observă faptul că mai mult de jumătate dintre respondenţi simt nevoia să-şi îmbunătăţească sănătatea fizică sau mentală, iar 64% dintre români cred că noile aplicaţii şi device-uri îi vor ajuta. Cu HUAWEI WATCH 3 utilizatorii pot beneficia de toate funcţiile de care au nevoie pentru a putea să-şi atingă acest scop.

Ceva pe care poţi conta mereu

În ultimele luni, stilul de viaţă s-a schimbat foarte mult şi nu numai în bine, după cum arată studiul. Însă, accesoriile Huawei deţin un număr mare de caracteristici care îi pot ajuta mereu pe utilizatori. Indiferent că este vorba despre un smartwatch, un band sau un smartphone, device-urile îi pot ajuta pe utilizatori să reintre în ritm şi să-şi atingă obiectivul de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.

Toate accesoriile Huawei sunt compatibile atât cu telefoanele cu sistem de operare iOS, cât şi cu cele pe Android.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

26 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9476
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2587
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6280
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8750
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.8735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro