Surse: Deblocarea posturilor în sistemul sanitar, respinsă

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Problema deblocării a mii de pos­turi în sistemul sanitar în varianta propusă de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, este respinsă de factorii decidenţi ai Executivului, susţin surse din cadrul coaliţiei de guvernare, citate de Mediafax.

Oficiali prezenţi la dezbateri au dezvăluit, sub protecţia anonimatului: "A fost o discuţie foarte aprinsă în coaliţie. Ministrul Sănătăţii a cerut deblocarea a mii de posturi, dar acest lucru a fost respins categoric de premier, dar şi de ministrul Finanţelor".

În aceeaşi şedinţă, Cseke Attila a cerut şi majorarea salariilor medicilor prin noua lege a salarizării, dar acest subiect nu a fost abordat în maniera radicală în care a fost discuţia privind deblocarea posturilor, au mai spus sursele citate.

Amintim că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, în şedinţa de Guvern, din 18 august deblocarea de urgenţă a posturilor din sistem care trebuie ocupate imediat. Solicitarea ministrului vine în urma producerii tragediei de la maternitatea din Giuleşti. O decizie în acest sens ar putea să fie luată în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS