Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Surse: Deblocarea posturilor în sistemul sanitar, respinsă

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Problema deblocării a mii de pos­turi în sistemul sanitar în varianta propusă de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, este respinsă de factorii decidenţi ai Executivului, susţin surse din cadrul coaliţiei de guvernare, citate de Mediafax.

Oficiali prezenţi la dezbateri au dezvăluit, sub protecţia anonimatului: "A fost o discuţie foarte aprinsă în coaliţie. Ministrul Sănătăţii a cerut deblocarea a mii de posturi, dar acest lucru a fost respins categoric de premier, dar şi de ministrul Finanţelor".

În aceeaşi şedinţă, Cseke Attila a cerut şi majorarea salariilor medicilor prin noua lege a salarizării, dar acest subiect nu a fost abordat în maniera radicală în care a fost discuţia privind deblocarea posturilor, au mai spus sursele citate.

Amintim că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, în şedinţa de Guvern, din 18 august deblocarea de urgenţă a posturilor din sistem care trebuie ocupate imediat. Solicitarea ministrului vine în urma producerii tragediei de la maternitatea din Giuleşti. O decizie în acest sens ar putea să fie luată în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie