"Swatch" este partener al Jocurilor Olimpice din Grecia

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 6 august 2004

Spiritul Jocurilor Olimpice luminează viaţa sportivă în aceste zile, iar "Swatch" sărbătoreşte acest spirit prin noua colecţie - "Swatch Olympic Collection" care incorporează istoria Greciei, cultura, moştenirea antichităţii şi, nu în ultimul rand, spiritul Jocurilor Olimpice Moderne. Urmînd spiritul Jocurilor Olimpice, Sodo Migliori România, filială a grupului italian Sodo Migliori, operatorul reţelei de magazine CELLINI, a oferit fiecărui sportiv român ce va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Atena 2004 modelul "Swatch Olympic - COR" creat exclusiv pentru acest eveniment special.

Sodo Migliori România este o filială a grupului italian Sodo Migliori, ce a fost înfiinţat în Italia în 1884. Iniţial, grupul Sodo Migliori avea ca obiect de activitate prelucrarea coralului; ulterior, afacerea s-a dezvoltat şi, în prezent, Sodo Migliori este cea mai mare firmă din Italia activînd în domeniul vînzărilor engross de bijuterii şi al achiziţionării de metale preţioase.

Prin deschiderea primului magazin CELLINI în anul 1999, Sodo Migliori România a introdus astfel pe piaţa din România brandul CELLINI. Numele reţelei de magazine Cellini, reţea care în 2004 reprezintă10 magazine, are ca sursă de inspiraţie numele celui mai mare bijutier din Italia Renascentistă, Benvenuto Cellini care a trăit între anii 1500-1571.

CELLINI este unic importator pentru gama de bijuterii de lux Faberge, a celei mai renumite mărci de cristale din lume - Swarovski şi, de asemenea, lansează pe piaţă ultimele noutăţi din domeniul bijuteriilor italiene. În ceea ce priveşte ceasurile, nume precum Omega, Longines, Tissot, Swatch şi Calvin Klein, mărci ale Swatch Group - cel mai mare fabricant de ceasuri din lume, se regăsesc ca şi Breitling în portofoliul magazinelor CELLINI.

Parteneriatul dintre mărcile aparţinînd "Swatch Group" şi Jocurile Olimpice datează din anul 1932, la Los Angeles. Din 1932, cînd se folosea cronometrul de mînă, tehnologiile de cronometrare au înregistrat progrese enorme, la fel şi "Swatch", care prin nivelul produselor sale şi-a cîştigat statutul de - "Official Timekeeper" al Comitetului Olimpic Internaţional.

"Official Timekeeper" este titulatura oficială a Swatch la Atena 2004, dar aceeaşi va fi şi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino din 2006, la Jocurile Olimpice de Vară de la Beijing din 2008 şi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver 2010.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro