Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Tagor demarează faza a doua a proiectului Adora Forest, cu Danya Cebus ca antreprenor general

D.I.
Companii #Imobiliare /

Tagor demarează faza a doua a proiectului Adora Forest, cu Danya Cebus ca antreprenor general

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat lucrările de construcţie pentru faza a doua a proiectului rezidenţial Adora Forest, situat în partea de nord-est a oraşului Timişoara, se arată într-un comunicat al companiei, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, complexul rezidenţial va include în total 9 blocuri cu aproximativ 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidenţiale Dumbrăviţa, chiar lângă Pădurea Verde.

Primul bloc cu 107 apartamente este dat în folosinţă şi ocupat integral, iar cele 115 apartamente din cadrul celui de al doilea bloc sunt deja rezervate în proporţie de 40%.

Antreprenorul general este compania de construcţii Danya Cebus, parte a grupului AFI (Africa-Israel Investments).

Ambele clădiri sunt organizate în regimul de înălţime P+11 etaje şi beneficiază de cele mai bune dotări şi facilităţi, precum şi de finisaje de calitate premium. Cea de a doua clădire oferă apartamente cu 2, 3, respectiv 4 camere, de asemenea şi apartamente cu grădină.

Clădirile beneficiază de locuri de parcare supraterane, acces facil la magazinele de proximitate şi un parc amenajat cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

Jaron Diament, CEO Tagor, a declarat: "Clienţii care locuiesc în apartamentele Adora s-au declarat multumiţi de calitatea spaţiilor de locuit, lucru care nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să livrăm în continuare locuinţe la aceleaşi standarde ridicate. La mulţumim timişorenilor care au ales Adora Forest ca viitor cămin pentru familiile lor".

Complexul rezidenţial Adora Forest a fost prezent în cadrul târgului imobiliar Timişoara, TIT 2018, care a avut loc în zilele de 10-11 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie