TENIS Baraj cu Italia, fără Halep, pentru menţinere în Grupa Mondială

Ziarul BURSA #Sport /

Echipa ţării noastre va evolua cu Italia în play-off-ul de menţinere în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas, întâlnirea fiind programată în ţara noastră în perioada 17-18 aprilie.

În cazul în care va câştiga acest play-off, tricolorele vor juca şi în 2021 în Calificările la Finalele Fed Cup de la Budapesta. Simona Halep nu a participat la partida cu Rusia, de la Cluj-Napoca, şi a luat decizia de a nu evolua pentru ţara noastră nici în confruntarea care va avea loc în aprilie.

Echipa noastră, privată de cele mai bune patru jucătoare, a pierdut, în 7 şi 8 Februarie 2020, cu 2-3, întâlnirea cu Rusia, de la Cluj-Napoca, contând pentru calificările la Finalele Fed Cup, unde Franţa, deţinătoarea trofeului, va evolua în Grupa A a turneului final al Cupei Federaţiei, alături de Rusia şi ţara gazdă, Ungaria. Componenţa grupelor turneului final al FedCup este următoarea: A: Franţa, Rusia, Ungaria; B: Australia, Belarus, Belgia; C: SUA, Spania, Slovacia; D: Cehia, Germania, Elveţia. Turneul final, aflat la prima ediţie în acest format, va avea loc între 14 şi 19 aprilie, la Budapesta.

Câştigătoarele celor patru grupe se vor califica în semifinale. Două meciuri de simplu şi unul de dublu se dispută la fiecare întâlnire.

Partidele din grupe au loc până la 17 aprilie, semifinale sunt la 18 aprilie, iar finala, la 19 aprilie. Partidele vor fi găzduite de Papp Laszlo Sportarena din Budapesta, cu o capacitate de 12.500 de locuri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS